Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U ITALIJI

Vrsaljko: Scudetto? Sve je otvoreno, stvarno smo jaki

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.11.2018.
u 16:48

- Dečki su mi pomogli da se brže prilagodim, ali već sam naviknut na talijanski nogomet, tako da se nije dogodilo ništa novo - kazao je Šime.

Nakon lošeg ulaza u sezonu i samo jedne ostvarene pobjede u prva četiri kola, talijanski velikan Inter je dohvatio formu nanizavši šest uzastopnih pobjeda čime se probio na drugo mjesto Serie A.

Nerazzurri sada imaju šest bodova manje od lidera Juventusa.

- Utrka za naslov prvaka je otvorena - kazao je branič milanskog kluba i hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko, ali i priznao kako je o tome lako razgovarati.

- Na početku sezone smo griješili, no sada smo se oporavili. Stvarno smo jaki, možemo daleko dogurati. Međutim, lako je razgovarati - kazao je Vrsaljko u razgovoru za Sky.

Foto: Reuters/Pixsell

Hrvatski branič se ovoga ljeta vratio u Italiju gdje je od 2013. do 2016. igrao za Genou i Sassuolo, a potom preselio u Atletico Madrid.

- Sretan sam i zadovoljan u Italiji. Zadovoljan sam što igram za Inter i sa suigračima. Svakodnevno se poboljšavamo - dodao je.

Vrsaljka su na San Siru dočekali suigrači iz reprezentacije Ivan Perišić i Marcelo Brozović što mu je pomoglo u prilagodbi na novi klub i novi grad.

- Dečki su mi pomogli da se brže prilagodim, ali već sam naviknut na talijanski nogomet, tako da se nije dogodilo ništa novo - kazao je Šime.

Inter dobro gura i u Ligi prvaka. U jednoj od najtežih skupina zajedno s Barcelonom, Tottenhamom i PSV Eindhovenom nakon tri kola ima šest bodova i drži drugo mjesto iza vodeće Barcelone.

- U Ligi prvaka moramo proći kroz grupu. Onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti - dodao je.

>> Pogledajte i navalu navijača na ulaznice na Maksimiru


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:00 03.11.2018.

To je zbog Hrvata bit će, ipak su oni doprvaci dok su ih Talijani i susjedni Slovenci gledali na kauču ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije