Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno doznajemo

Vrsaljko pronašao novi klub i već potpisao ugovor!

Osijek: Zagrijavanje igrača uoči utakmice Hrvatska protiv Austrije
Matija Habljak/PIXSELL
01.07.2022.
u 23:45

Hrvatski desni bek nalazi se u Grčkoj, gdje je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu, prenosi grčka Gazzetta.

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko otišao je iz Atletico Madrida nakon što mu je 30. lipnja istekao ugovor, priopćio je klub, a samo dan kasnije Vrsaljko je pronašao novog poslodavca.

Hrvatski desni bek nalazi se u Grčkoj, gdje je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu, prenosi grčka Gazzetta.

Kasno navečer pojavila se i slika na Instagram priči (Instagram story) dopredsjednika Olympiakosa Konstantinosa Karapapasa na kojoj je prikazan Vrsaljko u klupskim prostorijama u trenutku potpisivanja ugovora. Iako je Šimino lice zaklonjeno, prepoznali smo ga po frizuri.

Foto: Instagram screenshot

p>> Večernji podcast - Aco Petrović i Dea Redžić: Petrović napao Rađu zbog Bojana, otkrio istinu o Draženu i Zvezdi, priznao Emilu Tedeschiju da je bio najveća greška u povijesti Cibone 

 

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
00:14 02.07.2022.

Mislio sam o njemu mnogo više. Pa nije starac da igra u Grčkoj.

MI
mila12345
12:51 02.07.2022.

S konja na magarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije