Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo oslabljen u Pulu

Vrsaljko ne trenira zbog upale trbušnog zida

\'06.02.2011., Zagreb - Hotel Sheraton. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoci prijateljske utakmice sa Ceskom. Sime Vrsaljko.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL\'
Martina Popovcic/PIXSELL
17.02.2011.
u 16:17

Mišićna vlakna nisu popucala, ali mladi Dinamov reprezentativac nekoliko dana neće trenirati.

Prvenstvo se približava, sljedećeg vikenda Dinamo će u Karlovcu tražiti prve proljetne bodove, ali zdravstvena situacija pod maksimirskim jugom nije baš idealna.

U četvrtak je s treninga izostao Šime Vrsaljko.

– Šime ima upalu trbušnog zida pa je propustio trening – kažu u Dinamu.

Vrsaljko nije prvi igrač koji ima problema s ovakvom ozljedom, duge stanke imali su Igor Bišćan, Ivan Tomečak, Mathias Chago. Treba se nadati da oporavak mladog Dinamova reprezentativca neće biti dug. I nalazi pregleda koje je obavio jučer potvrđuju da bi ozljeda trebala biti lakše prirode. Nisu pukla mišićna vlakna, već je riječ o manjoj upali trbušnog zida. Zasad se planira da Vrsaljko neće trenirati dva, tri dana.

U svakom slučaju neće kandidirati za prijateljsku utakmicu u Puli s Istrom 1961 (subota, stadion Aldo Drosina u 17 sati), na generalnoj probi uoči početka prvenstva.

Osim Vrsaljka, Vahid Halilhodžić ne može računati na Igora Bišćana zbog zgloba, na Sammira zbog Ahilove tetive, Mathiasa Chaga zbog leđa, Leonarda Mesarića zbog zgloba, pa će mu susret u Istri dobro doći da posloži momčad za Karlovac. Jer, Bišćan, Sammir, Chago, Mesarić, a sad vjerojatno i Vrsaljko neće biti spremni za otvaranje drugog dijela HNL-a. Na popisu oporavljenika je i vratar Filip Lončarić koji je počeo raditi s momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije