Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umirovio se od reprezentacije

Vrsaljka ćemo pamtiti po jednoj od najljepših slika u povijesti hrvatskog sporta

Šime Vrsaljko
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
27.08.2022.
u 00:08

Bio je zadužen za odličnu atmosferu, nabrijavanje prije utakmice i slavlje velikih pobjeda.

Šime Vrsaljko se umirovio od hrvatske nogometne reprezentacije, obznanio je to danas svojom službenom objavom koju je prenio Hrvatski nogometni savez. Šimina je odluka izazvala reakcije mnogih reprezentativaca među kojima se ističe Dejan Lovren kao Šimin najbolji reprezentativni prijatelj.

Njih dvojica bili su zaduženi za podizanje atmosfere, a mnogi su Šimini suigrači tijekom njegove karijere isticali kako je bio dobri duh svlačionice koji je uvijek bio raspoložen za dobru šalu.

>> Pogledajte jedan od Lovrenovih i Vrsaljkovih video-poziva

 

Prisjetimo se i jednog legendarnog trenutka sa Svjetskog prvenstva 2018. godine kada su Lovren i Vrsaljko zajedno sudjelovali na jednoj konferenciji za novinare i nijedan od njih dvojice nije razumio pitanje novinara pa nisu mogli odgovoriti.

Vrsaljko je i 'model' koji je 'pozirao' na jednoj od najpoznatijih fotografija u povijesti hrvatskog sporta. Kada je Hrvatska izborila plasman u finale Svjetskog prvenstva 2018. pobjedivši Englesku 2:1 nakon produžetaka, Vrsaljko je uhvaćen kako leži na travnjaku na hrvatskoj zastavi. Ta je fotografija obišla svijet, a završila je i na jednoj od najpoznatijih naslovnica Večernjeg lista. 

Foto: Večernji.hr / Screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije