Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNA BORBA

Vrbanović: Nisam optimist, teško će Šimunić na Svjetsko prvenstvo

Josip Šimunić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.04.2014.
u 12:54

- Teško da će Šimunić nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Nisam optimist - rekao je Vrbanović.

Pravna borba Josipa Šimunića i njegovog odvjetničkog tima da nastupi na Svjetskom prvenstvu još uvijek traje, no izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović smatra da će iskusni branič teško u Brazil.

- Teško da će Šimunić nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Nisam optimist - rekao je Vrbanović u emisiji Sport nedjeljom.

Vrbanović je prokomentirao i imenovanje Zdravka Mamića za prvog dopredsjednika HNS-a, presudu Željku Širiću, stanje u Hajduku, borbi Šimića, Marića, Bišćana i Šokote...

>> Šimunić će na sud zvati i neke hrvatske ministre

Komentara 7

MO
morituriite
15:22 21.04.2014.

I ovaj Vrbanović je samo još jedan u nizu hrvatskih beskičmenjaka kmetskog mentaliteta.

AN
Andreeejjj
20:15 21.04.2014.

Iskreno i uz svo poštivanje, hvala ti JOE za sve ali ne možeš više igrati u repki! Godine te stisle, prespor si, stvarno ne zaslužuješ repke!

UN
unbekant
14:54 21.04.2014.

Pa to je sve namjesteno Simunicu,od strane HNS,jer nemogu drukcije da se rjese tog anti-talenta i delikventa,digla bih se masa ustasa protiv HNS,da suga normalnim putem pokusali "amputirati"od repke,ovako dajmu mikrofon,par fino sroceni rjeci,i stvar rjesena,"za dom spreman -ostajes doma"…………...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije