Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krešimir čivrag:

'Vratite isključenja, ukinite kartone i Kutija će opet biti atraktivna'

'26.12.2012., Zagreb - Tradicionalni 42. malonogometni turnir Kutija Sibica 2012., cetvrtina finala, GPV Elkro Gospic - PromotionPlay, 0-2. Korab Morina, Kresimir Civrag.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.12.2012.
u 21:27

- Kriterij suđenja je pogrešan, danas se dopušta čvršća igra i pravi španeri ne mogu doći do izražaja - tvrdi Čivrag

Zastor je spušten, još je jedan, 42. po redu malonogometni turnir \"Kutija šibica\", postao dio uspomena. Naslov je ostao u Zagrebu, iskusna momčad Promotion Playa u finalu se poigrala s nedoraslim varaždinskim sastavom Automobili Lončar (5:0) i po drugi put se upisala na popis pobjednika, prvi su put to bili prije dvije godine. Međutim, nezadovoljstva kod gubitnika nije bilo...

- Dragi moji dečki, ovo je fenomenalna stvar za nas! Živjeli smo svoj san zadnjih tjedan dana - govorio je po završetku turnira voditelj varaždinske momčadi, Romano Puček, zahvalivši se još jednom organizatorima na svemu.

Netko je sa strane dobacio \"i na suđenju\"?

- Ma i na suđenju, da samo znate kak\' nam sude kad igramo tam\' oko Varaždina! Ovo je \"mila majka\", pa zakaj ne bi i sudac nekad pogriješil, ak\' već igrači imaju pravo \"fulati\" šanse – realan je bio Puček.

A neuništivi Krešimir Čivrag (39) osvojio je svoju osmu \"Kutiju\", u devetom finalu kojeg je igrao!

- Najdraža mi je bila treća uzastopna osvojena \"Kutija\" s Riva Grupom 2004. godine! Mnogo je momčadi osvajalo ovaj turnir, ali nitko tri puta uzastopno, nitko osim Rive – rekao nam je Čivrag, te ponudio usporednicu s \"haklom\" koji se igrao prije desetak godina i ranije u odnosu na današnje vrijeme:

- Kriterij suđenja je pogrešan, danas se dopušta čvršća igra i pravi \"španeri\" ne mogu doći do izražaja. Više se sad igra na snagu i brzinu, nego na tehničko znanje. Trebalo bi se nešto promijeniti u pravilima, treba \"maknuti\" ove žute kartone i vratiti ona isključenja od dvije minute! E, onda će \"španeri\" opet doći na svoje, jer ova je \"Kutija\" i osnovana da bude spoj velikog i malog nogometa, da gledatelji uživaju u lijepim potezima, a ne da mi na parketu vodimo \"rovovske bitke\" – pogodio je iskusni Čivrag u centar problema gledanosti \"Kutije\". O svojoj \"haklerskoj\" budućnosti ovaj put nije želio govoriti...

- Prije dvije godine rekao sam da više neću igrati seniorsku \"Kutiju\" i da prelazim u veterane, no dečki su me nagovorili da im pomognem. Tko zna što će biti sutra, znam samo da ne želim biti trener...

Čivrag je, inače, aktivan u navijačkoj Udruzi \"Uvijek vjerni\"...

- Pokušavamo zbližiti sve navijače da uživaju u nogometu i korektno navijaju, a ne da se na tribine mora dolaziti s \"kacigama i u pancirkama\", sa strahom da vas ne pogodi neka baklja, ili vas netko udari! Želimo na civilizirani način bodriti našu reprezentaciju, želimo se veseliti na tribinama – kaže Čivrag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije