Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rožman nakon pobjede

Vratit ćemo se osnovama i biti na maksimumu za finale kupa

Simon Rožman
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
06.07.2020.
u 13:00

Rijeci sada slijedi malo odmora pa utakmica protiv Intera u Zaprešiću (11. srpnja). Momčad s Kvarnera trenutačno je četvrta na prvenstvenoj tablici

Nogometaši Rijeke pobijedili su Dinamo 2:0 u utakmici 33. kola Prve HNL. Prekinuli su tako niz od tri poraza u prvenstvu.

-  Drago mi je zbog igrača. Nije nam išlo u prošlim utakmicama i bila je jaka frustracija kod igrača. Bilo je puno kritika sa svih strana, ali bili smo mirni jer znali smo što želimo, hvala publici na glasnoj podršci. Zasluženo smo pobijedili, pustili smo ih i držali daleko od gola i čestitke igračima. Pokušat ćemo se vratiti samim osnovama igre da bi došli do Europe i da bi bili na maksimumu finalu kupa - rekao je Simon Rožman nakon pobjede protiv Dinama te dodao:

- Uvijek sam vjerovao u momčad, kada damo prvi gol, lakše je. Baš mi je drago zbog Čolaka, vidjeli ste što radi.

Rijeci sada slijedi malo odmora pa utakmica protiv Intera u Zaprešiću (11. srpnja).

Momčad s Kvarnera trenutačno je četvrta na prvenstvenoj tablici.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije