Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA U SLAVENU

Vratio se Bojan Vručina, a pregovara se i s Davorom Vugrincem

Bojan Vručina
Sandra Krunić
05.03.2012.
u 14:01

– Dogovorili smo se za dvije minute. Navijači od mene mogu očekivati maksimalan rad i ozbiljnost – rekao je Vručina

Bojan Vručina vratio se u Slaven Belupo. Potvrdio je to direktor kluba Zvonimir Šimunović koji je sa 27-godišnjim napadačem u ponedjeljak ujutro potpisao ugovor na 18 mjeseci, s mogućnošću raskida na ljeto. Vručina dolazi iz grčkog drugoligaša Panserraikosa kao slobodan igrač, dakle bez odštete.

– Namjera je da on pomogne nama u borbi za Europu, a mi njemu kako bi se igrama vratio u formu – izjavio je Šimunović, koji nije htio govoriti o detaljima ugovora, ali je istaknuo da Vručina nije imao prevelike zahtjeve i da se uklopio u financijski plan kluba. Za Vručininu registraciju klub sada mora čekati certifikat iz Grčkog nogometnog saveza, a u koprivničkom prvoligašu nadaju se da će to uspjeti riješiti u samo nekoliko dana te da će brzonogi napadač moći nastupiti, ako ne već ovaj tjedan u Karlovcu, onda u 22. kolu kod kuće protiv Osijeka.

Vručina je prezadovoljan povratkom u Koprivnicu, a njegovu odluku pozdravila je i obitelj, posebno dvojica sinova, s obzirom na to da žive u obližnjem Ludbregu.

– Dogovorili smo se za dvije minute. Navijači od mene mogu očekivati maksimalan rad i ozbiljnost. Fizički sam spreman jer sam trenirao sam i vjerujem da ću biti pojačanje Slavenu Belupu te da ćemo zajedničkim snagama uspjeti izboriti Europu – poručio je Vručina, koji je u dresu farmaceuta u Prvoj HNL zabio 46 golova, a mreže je osim u Panserraikosu tresao i u izraelskom Hapoel Tel Avivu, a dio karijere proveo je i u njemačkom Duisburgu. Bio je mladi hrvatski reprezentativac, a u ožujku 2009. godine izbornik Slaven Bilić pozvao ga je i u A vrstu za utakmicu s Andorom, ali tada nije upisao nastup.

Dodajmo da bi Slaven Belupo osim Vručine uskoro mogao dobiti još jedno zvučno pojačanje, a riječ je o iskusnom napadaču Varaždina Davoru Vugrincu. Iako direktor Šimunović nije želio potvrditi da su s njime u kontaktu, iz izvora bliskih klubu doznajemo da bi taj veliki transfer mogao biti realiziran u idućih nekoliko dana.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
piranha
14:47 05.03.2012.

Što će nam Vugrinec.Hoćete da vam se dogodi ono što i ovima u HNS-u pa su svi u HNS lopovi,a on pošten.Zašto napušta Varteks (Varaždin) kad je do juče po svima lupetao zbog tog kluba.Prokužili ga u Varaždinu pa ga potjerali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije