Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skakala od sreće

Vratar kojem je Dalmacija u Srbiji iznenadio suprugu skupim darom

Milan Borjan
Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
26.07.2019.
u 17:29

Milan je njezina novog metalnog ljubimca ukrasio crvenom mašnom i crvenim balonima u obliku srca

Zvezdin vratar Milan Borjan iznenadio je suprugu Snežanu lijepim darom koji do zadnjeg trenutka nije mogla vidjeti. Naime, supruzi je stavio povez preko očiju te je odveo njezina automobila - Audi Q8.

Milan je njezina novog metalnog ljubimca ukrasio crvenom mašnom i crvenim balonima u obliku srca. Snežana se jako iznenadila što pokazuje i video koji je objavila na svom Instagramu.

Skakala je od sreće, prvo je poljubila supruga, a onda i osobu koja je to snimala. Cijena ovog luksuznog automobila je 80.000 eura.

Milan Borjan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. U jednom intervjuu izjavio je kako nije rođen u Hrvatskoj.

- Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina, zaključio je Borjan.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar PopSpira
PopSpira
18:37 26.07.2019.

A debilane, čoječe...

Avatar Idler 3
Idler 3
17:55 26.07.2019.

Ma njih još dost kaj vjeruju i kak je Kosovo Srbija 😜😜😜

PR
prajdali100
18:15 26.07.2019.

Čemu ovaj članak ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije