Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik - trener

Vranković: Reprezentacija u petak, Cibona sljedeći tjedan

Josip Vrankovic
Slavko Midzor/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
28.06.2011.
u 21:30

Joke Vranković posljednjih nekoliko dana provodi u Selcu, no teško da se stigne bućnuti

U dnevnom rasporedu tri su zadatka: pratiti B vrstu, u dosluhu s bazom iz Zagreba slagati Ciboninu momčad te skratiti popis igrača za pripreme za EP.

Vranković ima puno posla, ali kaže, sve stiže. Pozivnicu za Euroligu dočekao je s veseljem, ali...

- Svjesni smo težine izazova, no to nam je dodatan poticaj da napravimo kvalitetan sastav, a on će se, barem što se tiče domaćih igrača, znati sljedeći tjedan - kaže Joke.

O imenima, jasno, ni riječi, kao ni o užem reprezentativnom popisu koji će službeno objaviti u petak, a već sada je izvjesno da na Tomasa neće moći računati prva dva tjedna zbog ozljede pete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije