Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT NEDJELJOM

Vranković, Novosel i Arapović daju odgovore na brojne košarkaške teme

Predstavljen Ivica Skelin
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
04.03.2018.
u 00:30

Osvrnut će se i na nogometni tjedan u kojem je Zdravko Mamić otkrio neke nove momnte u svezi suđenja u Osijeku.

U 510.izdanju emisije Sport nedjeljom glavna tema s kojom ćemo se baviti bit će košarka. Predsjesnik HKS-a Stojko Vranković, Mirko Novosel i Franjo Arapović pokušat će dati odgovore na brojne košarkaške teme i aktualnosti. 

Osvrnut će se i na nogometni tjedan u kojem je Zdravko Mamić otkrio neke nove momnte u svezi suđenja u Osijeku.

Pričat će se i o vaterpolu ali i o još nekim aktualnostima iz zemlje i svijeta.

Komentara 2

DU
Deleted user
06:26 04.03.2018.

Košarka je "mrtav sport" kako mi se čini za buduće generacije mladih! Zjape prazna igrališta, nema mladih igraća da haklaju, pa je i razumljivo da niti u dvoranama nema bog zna što za vidjeti što se tiće ljepote sporta kakva je košarka nekad bila u RH? Cjelo društvo je nekako prošlo kao i košarka!? Svi bulje u sve bolje i lijepše mobitele, sve se manje mladi igraju, pjevaju, plešu, a bogme ih je i sve manje!? Čini mi se da nas je "demokracija" dobrano osakatila!?

Avatar comandante
comandante
21:49 05.03.2018.

jeli to Arapović sa znanstvenog Instituta Franjo Arapović?:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije