Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA ČESTITKA

Vragović čestitao zlatnim košarkašima: Uživajte jer od sada nećete

Hrvatska kadetska košarkaška reprezentacija
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
21.08.2018.
u 14:15

Vrgorić je prvo čestitao hrvatskoj kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji, a onda upozorio na stvarno stanje u hrvatskoj košarci i upozorio mladiće na ono što im budućnost vjerojatno donosi.

Karlo Vragović, hrvatski košarkaš koji trenutačno brani boje turskog Bursaspora, objavom na svojem Facebook profilu i neobičnom čestitkom upućenom mladim zlatnim košarkašima, podijelio je javnost.

Vrgorić je prvo čestitao hrvatskoj kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji, a onda upozorio na stvarno stanje u hrvatskoj košarci i upozorio mladiće na ono što im budućnost vjerojatno donosi. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

– Čestitke našim mladim košarkašima. Od srca im hvala što su učinili za hrvatsku košarku. Ponosan sam na njih do neba. No sada vas čeka nešto najteže. Možda vam nitko ovo neće reći, no tek sada vas čekaju prevare i laži. Zavjere i obmane. Sada će vas svi tapšati po ramenu, a nigdje u Hrvatskoj nećete dobiti priliku. Sada će Cedevita (prvak države) igrati s osam stranaca. A vi, mladići moji, borit ćete se za minute u Boscu, Dubravi i nekim drugim klubovima. Dapače, i ja sam odrastao u tim klubovima. Bio sam 1. strijelac lige, najbolji igrač 1. hrvatske lige. A ondaaa... Muk i tišina...

Sve što ste radili i napravili, jednostavno se zaboravlja. Sve se stavlja na stranu. Bit ćete samo jedan od mnogo njih. Želim da uživate u ovim danima ponosa i slave jer ste zaslužili. Ali jednog dana onaj koji će od vas ovo pročitati, možda će se pronaći u ovim rečenicama. Volio bih više nego išta da ne bude tako. Da sve ovo što pišem bude neistina. Međutim, teško. Sve ovo što ste vi proživjeli, proživio sam i ja. Nisam bio prvak Europe, ali sam uvijek bio na vrhu. Kapetan reprezentacije 10 godina... Utakmice i utakmice odigrane za Lijepu Našu, i što dobiješ zauzvrat... Zalupe vrata pred nosom u svom rodnom gradu (opaska, Cibona), vrijeđanje i omalovažavanje (nečiji očevi će znati!!!). Tjeraju te van iz tvoje države da bi se dokazao i pokazao koliko vrijediš.

Uživajte u ovim trenucima jer profesionalizam nije ni blizu onoga što si vi trenutačno možete zamisliti. Uživajte u ovim trenucima kada je košarka pobjednik. Kada je košarka ljubav. Kada je košarka SVE... 
Uživajte, jer iz mojeg iskustva od sada nećete. Kao što i ja nisam... Hrvatska iznad svih, stoji u objavi. 

Komentara 6

DU
Deleted user
14:45 21.08.2018.

Jbg, realnost je na zalost gorka a kosarka sasvim neopravdano zanemarena. Gdje su ona zlatna vremena kad su dvorane bile dupkom pune??? Eeeeeee....

JO
josip
18:26 21.08.2018.

ma budite sretni sto ste kosarkasi... zamislite da ste glumice ili manekenke, one moraju prkno dati da bi uspjele, hehehe

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:10 21.08.2018.

Košarkaši su u Beogradu sa rukom na srcu slušali HR himnu = Puhovski ,Rađa te mediji u Hrvatskoj i srbiji na velikim količinama infuzije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije