Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Evertona

Vrag je odnio šalu: Zbog prijetnji smrću je angažirao tjelohranitelje

Jordan Pickford
Reuters/Pixsell
28.10.2020.
u 17:49

Mediji su već uočili tjelohranitelje koji čuvaju kuću u kojoj živi sa ženom i jednogodišnjim sinom

Vratar Evertona Jordan Pickford angažirao je tjelohranitelje nakon što je dobio prijetnje smrću.

Prijetnje su počele stizati nakon gradskog derbija protiv Liverpoola odigranog 17. listopada, kada je Pickford svojim startom uzrokovao ozljedu koljena stopera Redsa Virgila van Dijka.

Van Dijk, glavni oslonac Liverpoolove obrane, zbog ozljede će vjerojatno propustiti većinu ove sezone. 

Britanski mediji navode da je Pickford bio šokiran količinom i žestinom prijetnji, te je odlučio angažirati specijaliziranu zaštitarsku tvrtku koja će štititi njega i obitelj. Mediji su već uočili tjelohranitelje koji čuvaju kuću u kojoj živi sa ženom i jednogodišnjim sinom.

Također, prvom vrataru engleske reprezentacije savjetovano je da ništa ne objavljuje na društvenim mrežama jer bi potencijalnim napadačima to moglo otkriti detalje o njegovom kretanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije