Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJIHOV REAL MADRID

Vraća se nogometu nakon debakla s Hrvatskom! Ante Čačić postao trener bogatog kluba

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
27.12.2019.
u 21:51

Čačiću će ovo biti prvi angažman nakon što je dobio otkaz na klupi reprezentacije Hrvatske nakon debakla protiv Finske kada je Hrvatska morala ići u dodatne kvalifikacije za SP

Bivši hrvatski izbornik Ante Čačić pronašao je novi angažman. 

Postao je trener najbogatijeg egipatskog kluba FC Pyramidsa.

Pyramidsi su petoplasirana momčad tamošnjeg prvenstva nakon uvodnih deset kola, a na afričkom kontinentu nose neslužbenu titulu njihovog Real Madrida. 

Čačiću će ovo biti prvi angažman nakon što je dobio otkaz na klupi reprezentacije Hrvatske nakon debakla protiv Finske kada je Hrvatska morala ići u dodatne kvalifikacije za SP.

Njegov novi klub osnovan je 2008. godine, a u zadnjih godinu i pol dana promijenili su klubu čak šestoricu trenera, a najduže je izdržao zadnji trener, Francuz Sebastien Desabre - čak 25 utakmica.

>>> Pogledajte kamp vatrenih za EURO 2020. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

PL
Plavakrava
23:21 27.12.2019.

Potpuni trenerski analfabet i jedina kvalifikacija je Hercegovacko porijeklo i blizak odnos sa Hercegovackim nogometnim lobijem , sva sreca da nije upropastio repku ,vrlo los covjek prije svega nadam se da ce mu muslimansko bratsvo ili neki tetoristi nabit dinamit u .... smece ljudsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije