Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Vraća se Kranjčar, rat Fergusona i Wengera

30.11.2008.
u 09:40

Nedjelju u Premiershipu obilježit će dva derbija - gradski u Manchesteru (City - United) i Londonu na Stamford Bridgeu (Chelsea - Arsenal). A u najavama je najveća paljba po topnicima i njihovu menadžeru Arseneu Wengeru.

- U Arsenalovu kampu vlada kaos i City je to prošlog vikenda odlično iskoristio i razbio topnike s 3:0.

Nije dugo trebalo čekati na Wengerov odgovor:

- Ne mislim da nas je zahvatio kaos. City je odlična momčad, vragovi će to možda osjetiti u nedjelju - rekao je Francuz dodavši da je Alex Ferguson loš gubitnik.

Podsjetimo, lani je Fergie izgubio oba gradska derbija kad je u Cityju stolovao Sven Goran Eriksson, a u obrani briljirao Vedran Ćorluka. Cristiano Ronaldo i društvo željni su uzvrata.

U psihološke igre uoči derbija uključio se i vratar Chelse Petr Čech u velikom intervjuu za Sun.

- Poznajem Gallasa dugo i jedan je od najiskrenijih likova u nogometu. I ako kaže da se igrači Arsenala tuku u svlačionici onda mu treba vjerovati.

Od hrvatskih igrača danas bi trebao nastupiti Vedran Ćorluka koji je najavljen u prvoj postavi Tottenhama, dok se Luka Modrić još oporavlja. No, zato je Niko Kranjčar ponovo najavljen u prvoj postavi Portsmoutha protiv pretposljednjeg Blackburna. Momčad Tonyja Adamsa posljednji je put slavila baš kad je naš reprezentativac igrao - 8. studenog protiv Sunderlanda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije