Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PAUZE

Vraća se europski nogomet, večeras se igra Europska liga

Europska liga ždrijeb
Foto: Mandoga Media/DPA/PIXSELL
05.08.2020.
u 13:57

Sraz Inter – Getafe igra se danas na neutralnom terenu u Gelsenkirchenu i o plasmanu u četvrtfinale odlučivat će jedna utakmica.

Nakon višemjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa ponovno ćemo moći uživati u europskim nogometnim utakmicama. Prvo će se odigrati utakmice Europske lige, a već ovog vikenda počinje i najelitnije klupsko nogometno natjecanje – Liga prvaka.

Danas su na rasporedu uzvratne utakmice osmine finala Europske lige: u Kijevu Šahtar – Wolfsburg (prva 2:1), u Manchesteru Manchester United – LASK (prva 5:0), u Kopenhagenu Copenhagen – Istanbul Başakşehir (prva 0:1). Sraz Inter – Getafe igra se danas na neutralnom terenu u Gelsenkirchenu i o plasmanu u četvrtfinale odlučivat će jedna utakmica.

U četvrtak 6. kolovoza, sastaju se: Sevilla – Roma (Duisburg), Bayer Leverkusen – Glasgow Rangers (prva 3:1), Basel – Eintracht (prva 3:0), Wolverhampton – Olympiakos (prva 1:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije