Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možda bude i za titulu

Vraća se Conor McGregor, poznato je s kim se i kada bori!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.11.2020.
u 09:45

Mjesto održavanja još uvijek nije poznato, ali pretpostavlja se kako u ovim okolnostima za UFC ništa drugo osim njihovog APEX kompleksa neće biti u igri

Nakon nekoliko tjedana pregovora i nagađanja, napokon je dogovorena druga borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera, donosi portal Fightsite

Datum njihovog okršaja je 23. siječnja, a priredba na kojoj će se boriti je UFC 257.

Najveća MMA zvijezda na svijetu tako će se vratiti godinu dana nakon UFC 246 priredbe i pobjede protiv Donalda Cerronea. Nakon te borbe najavio je McGregor grandiozne planove za 2020. godinu, ali na kraju se, velikim dijelom i zbog pandemije, nisu ostvarili.

Prva borba ovog dvojca održala se u rujnu 2014. godine na UFC 178 priredbi, a McGregor je slavio prekidom u prvoj rundi. No, već prije same borbe je psihički poljuljao Poiriera koji je priznao da u borbu nije ušao pravog mentalnog sklopa.

Mjesto održavanja još uvijek nije poznato, ali pretpostavlja se kako u ovim okolnostima za UFC ništa drugo osim njihovog APEX kompleksa neće biti u igri. Nije službeno potvrđena niti kategorija, no Dana White je već ranije rekao kako nema namjeru borbu dogovarati ni na koji drugi način nego u lakoj kategoriji.

Također, nije isključena niti opcija da ona na kraju bude za UFC titulu ako namjere UFC-a da Habiba Nurmagomedova nagovori na još jednu borbu ipak ne urode plodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije