Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Vori: Ne idemo na Veszprem s bijelom zastavom.

Igor Vori novi je trener PPD-a Zagreb
Luka Stanzl/PIXSELL
22.09.2020.
u 16:41

Prvo plinarsko društvo Zagreb igra u četvrtak susret 2. kola rukometne Lige prvaka protiv Veszprema u gostima, a trener Igor Vori ističe da se on i njegovi igrači, iako se radi o jako teškom protivniku, neće predati

Prvo plinarsko društvo Zagreb igra u četvrtak susret 2. kola rukometne Lige prvaka protiv Veszprema u gostima, a trener Igor Vori ističe da se on i njegovi igrači, iako se radi o jako teškom protivniku, neće predati.

"Veszprem je jedan od najtežih protivnika kojeg se može dobiti u Ligi prvaka. No, ne idemo s bijelom zastavom, ni na jednu utakmicu se ne idemo predati", rekao je Vori. "Dat ćemo sve od sebe, u rosteru smo bolji sada, ali to još nije to, radimo i dalje i protiv jedne ekstra momčadi želimo odigrati dobru utakmicu".

I njegovi igrači slažu se u tome da ih u četvrtak čeka težak protivnik.

"Očekuje nas utakmica protiv najbolje momčadi u našoj grupi, ali vraćaju nam se ozlijeđeni igrači i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, dati svoj maksimum, a rezultat koji bude - bude", nadovezao se Senjamin Burić.

"Čeka nas teška utakmica. Još jedan sudionik Final Foura, ali idemo dati sve od sebe. Mislim da smo probili led s prvom utakmicom i mislim da možemo sada pružiti bolju partiju", složio se s Vorijem i Burićem Josip Božić Pavletić.

Veszprem i Prvo plinarsko društvo Zagreb igraju utakmicu drugog kola Lige prvaka u četvrtak 24.09. u 18 sati i 45 minuta.
U utakmici prvog kola njemački Kiel je bio bolji od Zagreba 31-21.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije