Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA NA TRENINGU

Vonn opet ozlijedila koljeno, propušta Lake Louise

Lindsay Vonn
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.11.2018.
u 15:50

Vonn nije navela o kakvoj se točno ozljedi radi niti koliko joj vremena treba za oporavak.

Američka skijašica Lindsey Vonn će propustiti početak svoje zadnje sezone skijaškog Svjetskog kupa zbog ozljede koljena koju je zaradila na treningu, objavila je na svom Twitteru.

- Pala sam na treningu Super-G-ja i ozlijedila koljeno - objavila je 34-godišnja  Vonn na svom tweeter profilu.

- Dobra vijest: Ne trebam operaciju. Loša vijest: Ne mogu skijati u Lake Louiseu. Lake Louise je oduvijek bio moja omiljena postaja u Svjetskom kupu i shrvana sam što se neću moći natjecati ove godine.

U ovoj svojoj zadnjoj sezoni Amerikanka želi srušiti rekord Ingemara Stenmarka s najviše pobjeda u Svjetskom kupu, ona ih trenutačno ima 82 i nedostaju joj još samo četiri da sruši legendarnog Šveđanina. 

Nakon Lake Louisea, gdje skijašice voze spust i super-g, Svjetski kup seli u Beaver Creek sljedeći vikend prije nego se vrati u Europu.

Vonn nije navela o kakvoj se točno ozljedi radi niti koliko joj vremena treba za oporavak. 

Amerikanka ima 392 starta u Svjetskom kupu i više od polovice njenih pobjeda su ostvarene u spustu (43), 28 ih ima u Super-G-ju, pet u kombinaciji, četiri u veleslalomu i dvije u slalomu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije