Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup

Vonn i M. Riesch zaradile više od Ivice Kostelića

Lindsey Vonn
AFP
24.03.2011.
u 17:25

Uzbuđenja u Svjetskom kupu su završila, a je li sezona bila uspješna ili ne skijašicama i skijašima govori i konačna brojka u rubrici - zarada.

Ivica Kostelić, pobjednik Svjetskog kupa kod muškaraca, na kraju sezone bogatiji je za 328.000 eura. Njegov glavni konkurent, Švicarac Didier Cuche, u "čarapu" je spremio 195.000 eura.

A iako je u utrci za veliki Kristalni globus izgubila od Marie Riesch, Amerikanka Lindsey Vonn Njemicu je dobila na financijskom planu. Vonn je u netom završenoj sezoni Svjetskog kupa inkasirala 360.000 eura, dok je njena velika suparnica stala na brojci od 357.000. Trećeplasirana, Austrijanka Marlies Schild osvojila je iznos identičan Cucheovom - 195.000 eura.

Komentara 1

CA
CastrumFF
17:59 24.03.2011.

Trečeplasirana Mariles Schild????????????? Halo! Opet malo zlobe na slovenski račun, jelda? Trečeplasirana je Tina Maze Slovenija !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije