Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠIMIR GOJUN

Voditelj akademije komentirao crveni karton hajdukovog mladića: 'Hvala što nam otežavate'

Foto: Screenshot/Arenasport
1/2
16.03.2019.
u 11:44

Zbog hvatanja za međunožje i tog kartona, ali i još nekih odluka, u Hajduku nisu bili zadovoljni suđenjem

Način proslave koji je popularizirao trener Atletica Diego Simeone, a onda ga kopirao i Cristiano Ronaldo, tema je i u Hrvatskoj posljednjih dana. 

Naime, Tino Blaž Lauš je zbog takve proslave dobio crveni karton, Ronaldo kaznu čeka, a Simeone je platio 20 tisuća eura. 

Zbog hvatanja za međunožje i tog kartona, ali i još nekih odluka, u Hajduku nisu bili zadovoljni suđenjem, a voditelj Hajdukove akademije Krešimir Gojun prokomentirao je to kroz sarkazam, piše 24sata

- Naša nogometna filozofija temelji se na tome da mladom igraču uvijek treba otežati okolnosti kako bi njegov razvoj bio što bolji i uspješniji. Stoga smo zahvalni što su nam okolnosti kroz natjecanje otežane jer smo sigurni da će se naši igrači razvijati upravo onako kako to želimo - kazao je Gojun.

>> Pogledajte kako je izgledao povratak igrača Dinama u Zagreb

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:22 16.03.2019.

Evo sada idem povratiti, opet Hajduk neduzno kaznjen. Pa sta je to malo vulgarnosti za klub vodjen jugoljevicarima i ulicnim nasilnicima drogerasima? Tako bi se trebali svi ponasati sa hvacanjem u medjunozje. To i kod gazda u dragoj predstolnici svih jugokrkana vazi kao cool, kulturno i napredno.

Avatar VinkoL
VinkoL
15:39 16.03.2019.

Još jedan dokaz da su zapadnoturski geni fest prisutni u splitu.

AR
Arger
12:02 16.03.2019.

Ma ne...trebalo bi ga pohvaliti za ovu gestu,pa bi se pravilno razvio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije