Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trener

Vodio je Dinamo, doživio napad huligana, a sad stiže na Šubićevac i preuzima Šibenik

Zagreb: Mario Cvitanović, bivši nogometaš
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
25.09.2022.
u 12:19

Podsjetimo, momčad sa Šubićevca ove sezone nije previše napadački nastrojena pa nakon 10. kola imaju gol razliku 8-7. Jedina izvjesnost bila su remiji koji su Šibenčani upisali čak 7 u 10 kola što ih trenutno drži na 7. mjestu prvenstvene ljestvice.

Šibenik ima novog trenera - nakon što je Damir Čanadi smijenjen poslije poraza u prijateljskoj utakmici u Mostaru (Zrinjski, 1:0) na Šuibićevac stiže Dinamovo lice. Novi trener bit će bivši igrač i trener prvakla Hrvatske Mario Cvitanović.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što klupu Narančastih preuzima domaći i perspektivni trener. Službeno predstavljanje novog trenera Maria Cvitanovića, uz prisutstvo sportskog direktora Daria Dabca, bit će sutra, 26.09.2022. u 13:00 sati u klupskim prostorijama HNK Šibenik. Ovim putem uprava kluba želi Mariu toplu dobrodošlicu na Šubićevac te puno sreće, bodova i pobjeda na klupi našeg kluba." objavili su iz kluba.

Odigrao je 9 utakmica za reprezentaciju Hrvatske. Karijeru je počeo u zagrebačkom Dinamu. Pet je puta postao prvak Hrvatske. U inozemstvu je igrao za talijanske klubove Veronu, Veneziju, Genou i Napoli, belgijski Beerschot. 2006. godine vratio se u Dinamo Zagreb. 2007. godine je postao nogometaš Energie Cottbusa.

Od 2015. do 2017. godine vodio je drugu momčad zagrebačkog Dinama. Dana 13. srpnja 2017. potpisao je jednogodišnju suradnju kao trener Dinamove prve momčadi. Dana 10. ožujka 2018. podnio je ostavku na tu dužnost nakon poraza od Lokomotive 1:4.

Podsjetimo, momčad sa Šubićevca ove sezone nije previše napadački nastrojena pa nakon 10. kola imaju gol razliku 8-7. Jedina izvjesnost bila su remiji koji su Šibenčani upisali čak 7 u 10 kola što ih trenutno drži na 7. mjestu prvenstvene ljestvice. Narančasti su stoga iskoristili reprezentativnu stanku u prvenstvu kako bi promijenili stratega.

Standings provided by SofaScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije