Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBA S TRŽIŠTA?

Vlasnik NFL momčadi i novih "kečera" želi Piquea

Gerard Pique
Reuters/PIXSELL
19.08.2020.
u 14:54

Nije da je Khanu uopće i trebao taj novac. Sin je Shahida Khana, američkog biznismena Pakistanskih korijena koji je prema Forbesu trenutno 61. najbogatiji Amerikanac te 234. najbogatija osoba na svijetu. Ne samo to, već obitelj Khan svoje prihode još i povećava.

Nova transfer bomba odjeknula je s Otoka nakon što je Gerrard Pique dao srcedrapajući intervju poslije debakla protiv Bayerna u kojem je rekao "neke stvari se trebaju promijeniti, treba nam svježe krvi, Neki ljudi trebaju otići, a ako sam ja jedan od tih ljudi, prvi ću ponuditi odlazak".

Neki klubovi su to doživjeli ozbiljno, pogotovo jedan od najozbiljnijih biznismena u engleskom nogometu, Tony Khan, koji je nedugo nakon intervjua pokazao interes za dovođenje 33-godišnjeg španjolskog internacionalca u redove svojeg Fulhama, momčadi koja je putem doigravanja ušla u prvi razred engleskog nogometa i tako zaradila ogromnu lovu u "najskupljoj nogometnoj utakmici na svijetu".

Nije da je Khanu uopće i trebao taj novac. Sin je Shahida Khana, američkog biznismena Pakistanskih korijena koji je prema Forbesu trenutno 61. najbogatiji Amerikanac te 234. najbogatija osoba na svijetu. Ne samo to, već obitelj Khan svoje prihode još i povećava.

Uspješno su na čelu NFL momčadi Jacksonville Jaguarsa, uz to su vlasnici nekolicine hotela i analitičko-marketinških kompanija, a Khan je lani uspješno pokrenuo i novu "kečersku" organizaciju All Elite Wrestling koja obara rekorde gledanosti na popularnoj sportskoj TNT televiziji.

Nije problem ni natjecateljska razina budući da Fulham dolazi u Premiership. Da je riječ o Championshipu, vjerojatno bi to bila potpuno druga priča. Pique je prema pisanju Engleza zainteresiran, ali sve ostaje na odluci Barcelone. Plaća od 250 tisuća eura tjedno neće biti previše za vlasnike, a ni odšteta koja sigurno ionako neće biti previsoka za jednog 33-godišnjaka.

Ako se Barcelona odluči udovoljiti Piqueu, Fulham bi mogao biti nova destinacija za veća imena, a po njihovim drugim poslovima možemo zaključiti da Tony Khan uz podršku svojeg oca Shahida neće samo bacati svoj ogroman kapital u vjetar, već će ga pametno utrošiti na izgradnju novog hita Premiershipa, po modelu onoga što je prije koju godinu to bio Wolverhampton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije