Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Vlaović: Poslije poraza, ovo je drugi najlošiji rezultat

Island vs Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.11.2013.
u 22:33

- Nesretni pogodak nas može izbaciti sa SP-a. Treba nam vrhunska utakmica, koje dugo nije bilo, gdje bi u sat vremena zabili dva-tri pogotka

Goran Vlaović bio je gost u HTV-ovu studiju pa je nakon utakmice Islanda i Hrvatske dao svoje mišljenje.

- Dobro smo krenuli, imali smo i igrača više, ali nismo uspjeli zabiti pogodak. Međutim, nemamo baš ni za čim previše žaliti jer nismo imali neke čiste prilike - rekao je Vlaović te dodao:

- Ovo je drugi najgori rezultat. Naravno, nakon poraza. U slučaju njihovog pogotka mi moramo zabiti dva. Nesretni pogodak nas može izbaciti sa SP-a. Treba nam vrhunska utakmica, koje dugo nije bilo, gdje bi u sat vremena zabili dva-tri pogotka i tek tada bi bili sigurni. Moramo biti jako oprezni - upozorio je Vlaović.

>>Hrvatska s igračem više nije uspjela slomiti Island

>>Kovač: Nisam zadovoljan, ali mi idemo u Brazil!

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
08:09 16.11.2013.

vlaovic je u pravu, ovo je uzas. Perisic, Ilicevic- 3 njemacka liga,

Avatar Glina74
Glina74
09:07 16.11.2013.

Gorane imaš pravo mi nismo u stanju na utakmici zabiti 3gola sretni smo kada zabije jedan i onda moramo strahovati i naše zvijezde useru u gače i odmah se počmu braniti i čuvati rezultat.

CA
canajisraM
22:52 15.11.2013.

Island je igrao sa 10 igraca a mi smo zapoceli sa 8. Perisic ,Pranjic i Ilicevic nisu trebali biti ni pozvani a kamo li da zaigraju u pocetnom sastavu. Jesu li nasi izbornici potpuno poludili ??? Sto je Olic radio na desnom krilu?.....ma neda mi se ni tipkati ....sve je bilo poslozeno pogresno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije