Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li u krizi?

Vlaović o Kramariću: Transfer je sigurno djelovao na njegovu psihu

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
02.02.2015.
u 17:03

– Sigurno da je to utjecalo na njegovu psihu, da je ostao u Rijeci, mogli bismo pričati o krizi, ali ovako... Još je prerano to reći

Andrej Kramarić odigrao je fantastičnu polusezonu za Rijeku i, posebno na početku, zabijao kao na traci. Zabijao je na svim frontovima i na sebe navukao interes brojnih klubova, a kada je krenula priča o transferu, malo je stao. Iz igre nije zabio od početka studenog.

– Ne bih rekao da je riječ o krizi. Znamo što mu se događalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Odigrao je vrhunsku polusezonu i potom prešao u novi klub. Stigao je u jednu od najjačih liga na svijetu, a njegov klub zaradio je rekordan iznos od transfera. U zadnje vrijeme svi su pričali o njemu, bio je u centru zbivanja, rekao je Goran Vlaović za Goal.com i dodao:

– Sigurno da je to utjecalo na njegovu psihu, da je ostao u Rijeci, mogli bismo pričati o krizi, ali ovako... Još je prerano to reći.

A što je Vlaović još rekao o hrvatskom reprezentativcu, što misli o njegovoj prilagodbi te Kramarićevu statistiku pogledajte OVDJE!

>>Manchester Utd. poveo nakon Kramarićeve pogreške, Kranjčar strijelac kod Stokea

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:15 02.02.2015.

transfer ga potpuno izbezumio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije