Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U KRIZI

Vlak: Split nas je uništio, ne možemo pronaći igru

02.03.2009.
u 10:31

Nije bilo previše osmijeha na licima trenera Marijana Vlaka i Mile Petkovića nakon Dinamove 1:0 (1:0) pobjede protiv Slavena Belupa. Upitali smo Slavenova trenera Milu Petkovića što će reći svome grubijanu Kaji Rogulju u svlačionici?

Rogulja ću ukoriti
– U vezi s čim? Ozbiljno, ne znam na što mislite – “pravio se Englez” Petković.

Dopunili smo pitanje: u vezi s pogibeljnim startom na Mandžukiću?

– Apsolutno sam protiv takvih startova! To nije dopušteno i ukorit ću Rogulja! Ali ne vidim razlike između toga starta i onoga Kovačeva na početku utakmice – pokušao je Petković usporediti neusporedivo.

– Pa nisu to baš bili identični prekršaji – uzvratili smo treneru, koji je potom rekao:

– Ovisi iz kojeg kuta gledate...

Aludirao je, dakako, Petković na “navijački kut”. No kut iz kojeg smo gledali oba starta jasno nam je ponudio golemu razliku između oštrog i pogibeljnog. Ma što o tome Petković mislio. Sad će Rogulj, eto, od svoga trenera zaraditi oštar ukor (već ga vidimo kako drhti!), sva je sreća da je dobri sudac Bruno Marić umjesto bilo kakvog verbalnog ukora odmah povukao crveni karton! Najmanja je to kazna za onakvu “taylorovsku” brutalnost.

Šokota ispunio zadaću
A trener plavih Marijan Vlak nije bježao od istine:

– Najvažnija je pobjeda, dočekali smo ovu utakmicu u grču. Možemo mi pričati što hoćemo, ali očito je splitski poraz ostavio još kako dubok psihološki trag na moju momčad i nismo mogli pobjeći od nervoze koja nas je pratila i sputavala u pokušajima da znatno ranije riješimo utakmicu. Zadovoljan sam htijenjem, ne toliko kvalitetom igre, međutim bodovi se pamte – rekao je Vlak.

Iznenadili ste početnom postavom i načinom igre?

– Odlučio sam se za 4-4-2, sa Šokotom, koji mi je dao ono što sam od njega tražio, šteta što nije zabio gol, imao je prilika. Zadovoljio me “mali” Tomečak, dobro je zamijenio Lovrena i Etta. Nadam se da ćemo sada dohvatiti toliko željeni mir i da ćemo se psihološki podići – zaključio je Marijan Vlak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije