Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED Samo pobjede plave mogu održati u utrci protiv suparnika koji ima vjetar u leđa

Vlak je shvatio Hajdukovu snagu i trebat će mu čudo

03.03.2009.
u 08:26

Marijan Vlak je nakon silnih Dinamovih muka u susretu protiv Slavena Belupa i teško izborene pobjede (1:0) izustio:

- Split nas je uništio, ne možemo pronaći igru.

Ne znam je li Vlak do kraja svjestan svojih riječi, jer ako i jest, to nije smio priznati u eter. To je nespretna izjava, a ona samo potvrđuje da je u Splitu svima u plavim dvorima moralo postati do kraja jasno da je danas Dinamo ostao - sam. Prvi je to shvatio Zdravko Mamić, još u listopadu, no to su sada shvatili i vidjeli i trener i igrači, i zbog toga se među njih uvukla nesigurnost.

Vlak je svjestan svega, zna da nema logistiku kakvu je imao s Canjugom, ona je sada na Mišinoj strani i zbog toga hitno mora pronaći igru. Jer, samo pobjede plave mogu održati u utrci protiv suparnika koji ima vjetar u leđa.

Hajduk je u Zaprešiću igrao pristojno, jednostavno je do izražaja došla klasna razlika u odnosu na Inter, uza suđenje koakvo bi poželio baš svaki gost.

Hajduk je u tome dominantan u odnosu na sve suparnike u HNL-u osim kada se uspoređuje s Dinamom. Ali, Hajduk ima sjajno ozračje u klubu, financijski je neovisan, trener i igrači su u dobroj simbiozi. Miše nema potrebu uigravati momčad, obrana je bolja nego lani, ima dvojicu sjajnih zadnjih veznih igrača te puno talentiranih za napadačku igru.

Modri će vjerojatno u zadnjem kolu u Split, a može biti i te kako važno tko će od vodećeg dvojca u Rijeku i Koprivnicu. Jer, plavi sada igraju samo za zadnje kolo. Vlak sve to zna. I premda ima igrače s kojima se može potući s bijelima, trebat će mu čudo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije