Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVLJENI RUKOMETAŠ

Vlado Šola proslavio 52. rođendan: Ima li boljeg poklona od pobjede?

Vlado Šola
Miranda Čikotic/PIXSELL
18.11.2020.
u 12:33

– Slavlje će biti nakon utakmice. Ima li boljeg poklona od prve pobjede ove sezone u službenim utakmicama – istaknuo je trener PPD Zagreba.

Nakon gotovo mjesec dana rukometaši PPD Zagreba zaigrat će novu službenu utakmicu. Posljednju su odigrali 21. listopada kada su u zagrebačkoj Areni izgubili od Pivovarne Laško. U međuvremenu su zbog nekoliko zaraženih igrača odgodili susret u Nantesu, potom je cijela momčad deset dana bila u izolaciji.

Šipić: Igraju jako grubo

– Imam osjećaj kao da smo na pripremama cijelu ovu sezonu. Samo treniramo, a utakmice uopće ne igramo – rekao je Marin Šipić, kružni napadač “plinara”.

Nakon pet odigranih utakmica zagrebaši su bez pobjede u skupini. No Celje, Motor i Nantes imaju tek dva boda pa bi pobjeda nad Ukrajincima otvorila nova nadanja da hrvatski prvak može u osminu finala.

– Čeka nas jako teška utakmica, čvrst protivnik koji igra jako dobru obranu. Rekao bih čak da igraju grubu i prljavu obranu. Budemo li statični i budemo li ih napadali 1 na 1 s mjesta, siguran sam da će nas ljudi ubiti od batina. Mislim da smo dobro pripremljeni za njih. Malasinskas, Puhovski i pivot započinju i završavaju 70 posto njihovih napada, tako da je vrlo jasno da moramo tu trojku zaustaviti ako mislimo pobijediti. Na nama je da odigramo poštenu utakmicu, da mi njih istučemo u našoj kući i da napokon osvojimo te bodove – zaključio je Marin Šipić.

Vlado Šola jučer je proslavio 52. rođendan.

– Slavlje će biti nakon utakmice. Ima li boljeg poklona od prve pobjede ove sezone u službenim utakmicama – istaknuo je trener PPD Zagreba.

Tko se prestane boriti – gubi

Onda se malo uozbiljio i rekao:

– Imamo situaciju u kojoj smo nakon teškog poraza od Celja završili u samoizolaciji, što samo po sebi nije lako. Ipak, trenirali smo koliko smo mogli preko Zooma, a kada smo izašli, nastavili smo raditi rukomet. Nekako mi se čini da smo dosta ubrzali ekipu i protok lopte. Poradili smo i na homogenosti obrane, kako u 6-0 tako i u 5-1 sustavu. Što se napadačkog dijela tiče, morat ćemo naći način da probijemo njihovu zonu, koja je poprilično prgava. Od svojih igrača jedino na čemu ću maksimalno inzistirati jest borba do posljednje sekunde. U utakmici će izgubiti ona ekipa koja se prva prestane boriti – rekao je Šola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije