Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret

Vladimir Putin čestitao UFC prvaku na još jednoj sjajnoj pobjedi

Vladimir Putin i Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 18:06

Putin je već ugostio Khabiba i njegovog oca nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova prvaka, no sad je poželio biti jedan od prvih koji će to ponovno napraviti.

Ruski predsjednik Vladimir Putin primio je u svojoj rezidenciji Khabiba Nurmagomedova i njegovog oca Abdulmanapa. Prvi čovjek Rusije poželio je Khabibu čestitati na velikom uspjehu ostvarenom na UFC spektaklu prošlog vikenda u Abu Dhabiju, piše Fightsite.

Obitelj Nurmagomedov vratila se kući s novim velikim rezultatom, ali i novim UFC pojasom prvaka, koji je Khabibu pripao nakon prve ovogodišnje borbe. Jedna od prvih osoba kod koje su se nakon toga uputili bio je predsjednik Vladimir Putin.

On je već ugostio Khabiba i njegovog oca nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova prvaka, no sad je poželio biti jedan od prvih koji će to ponovno napraviti.

Primio je tako ruski predsjednik obitelj Nurmagomedov u svom uredu, u društvu dagestanskog predsjednika Vladimira Vasiljeva. Osim toga, odradili su vrlo zanimljiv razgovor.

- Želim ti čestitati, bila je to sjajna pobjeda protiv ozbiljnog protivnika - rekao je Putin, da bi još dodao nešto o tehnici kojoj je Khabib upisao pobjedu:

- Gledao sam borbu, savladao si ga gušenjem s leđa i to si napravio na pravi način. Nisi mu pritisnuo grlo nego obje strane vrata kao što i treba biti. Sve je bilo na pošten način.

Khabib mu se zahvalio, ali nije zaboravio dodati kako se ovog puta borio protiv borca koji ga respektira i kako je zbog toga više uživao u borbi.

Inače, Khabib je nakon osvajanja titule postao globalna superzvijezda, no popularnost mu je iznimno porasla i u cijeloj Rusiji. Sve se glasnije govori o tome kako bi UFC mogao organizirati PPV priredbu u Moskvi koji bi upravo on predvodio. Teško je zamisliti kakav bi to bio spektakl.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 2

Avatar babas
babas
19:39 13.09.2019.

Khabib je zvijer,najbolji borac koji se ikada pojavio u UFCu,legenda!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:26 13.09.2019.

Khabib je kratki al od Putina veći za pol glave 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije