Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOLAR IZ LEICESTERA

Vjerovao je na početku sezone i mogao bi na kraju zaraditi 250 tisuća kuna

Leicester City
Reuters/PIXSELL
08.02.2016.
u 22:00

I dok je uoči početka sezone omjer bio 5000-1 da će Leicester biti prvak Engleske, sada taj omjer iznosi svega 2-1.

Navijač Leicestera, 39-godišnji stolar Leigh Herbert, zaradit će 25.000 funti (32.000 eura) ako njegov klub osvoji naslov prvaka Engleske.

Herbert je uložio pet funti na to da će Leicester biti prvak. Kladio se u najvećoj britanskoj kladionici William Hill prije početka sezone, u kolovozu prošle godine dok je bio na godišnjem odmoru. Tada je to izgledalo kao znanstvena fantastika, a takav je bio i omjer, 5000-1.

No, danas je sve bliži ostvarenju svog sna, baš kao i nogometaši Leicestera, koji su 13 kola prije kraja vodeći, sa pet bodova više od Tottenhama i Arsenala, te šest od Manchester Cityja.

Ukoliko "lisice" osvoje naslov kladionica William Hill će morati isplatiti dva milijuna funti (2,5 milijuna eura). I dok stolar Leigh Herbert sanja o dobitku od 25.000 funti, najviše će zaraditi jedan stanovnik gradića Guildforda, koji se nalazi 40 kilometara od Londona. Njemu se smiješi zarada od 140.775 funti (180.000 eura) ako Leicester osvoji naslov.

I dok je uoči početka sezone omjer bio 5000-1 da će Leicester biti prvak Engleske, sada taj omjer iznosi svega 2-1.

>> Sjajni Leicester grabi prema naslovu, na Etihadu je pao i Manchester City!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije