Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi Mira

Sudac pokazao devet crvenih kartona, pa prekinuo utakmicu

Vitoria - Bahia
Foto: Reuters/PIXSELL
19.02.2018.
u 12:32

Sve se dodatno zakuhalo u 50. minuti kada je Vinicius iz jedanaesterca zabio za izjednačenje.  Zaplesao je pred suparničkim navijačima što je razbjesnilo Vitorijine igrače

Brazilski derbi Mira bio je daleko od svog imena. Susjedne momčadi iz salvadorske regije Vitoria i Bahia čuvaju tradiciju te u svojim međusobnim dvobojima prosperiraju 'fair-play'. No ovaj put igračima njihovo ponašanje ne ide na čast.

Naime, utakmica Baiano prvenstva prekinuta je 11 minuta prije kraja zbog toga što je domaća momčad ostala samo sa šest igrača na terenu. Kod rezultata 1:1 sudac je u 79. minuti pokazao još jedan crveni karton igraču Vitorije. Kako po nogometnim pravilima jedna momčad na terenu mora imati najmanje sedam igrača sudac je prekinuo dvoboj.

U prvom poluvremenu sudac je pokazao šest žutih kartona, a domaćini su pogotkom Denilsona (30) na odmor otišli s prednošću od 1:0.

Sve se dodatno zakuhalo u 50. minuti kada je Vinicius iz jedanaesterca zabio za izjednačenje.  Zaplesao je pred suparničkim navijačima što je razbjesnilo Vitorijine igrače.

Počela je tučnjava, gdje je udarao tko je koga stigao. Sudac je tada pokazao šest crvenih kartona, četiri gostujućim (dvojica su bila na klupi) i dva domaćim igračima.

Sudac se nije zaustavio samo na tim kaznama te je ubrzo nakon što je utakmica nastavljena isključio još po jednog igrača sa svake strane.

Na terenu su svi bili previše napeti, pa ne čudi kako je ovaj susret završio desetak minuta prije isteka 90. U samo dvije minute sudac je isključio još dvojicu Vitorijinih igrača te je 11 minuta prije kraja dvoboja označio kraj utakmice.

Pobjednik će se odlučiti za zelenim stolom, a to će vjerojatno biti Bahia.

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:21 19.02.2018.

Ovo je gore nego kada igraju ekipe iz nekih tamo Drniša ili Imotskog

Avatar Poskok
Poskok
14:21 19.02.2018.

zar nije derbi mira susret dinama i lokomotive? tamo se uvijek zna pobjednik i igraci se ispricavaju i za malo jaci propuh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije