Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHA liga

Visok poraz prvaka, Calgary Flames su sa 2-1 pobijedili Washington Capitalse

NHL liga, Pittsburgh - Washington
30.10.2017.
u 12:41

Calgary Flames su sa 2-1 pobijedili Washington Capitalse, a Anaheim Ducks sa 4-3 u produžetku Carolina Hurricanes.

Aktualni NHL prvaci Pittsburgh Penguins su sinoć doživjeli visok poraz, sa 7-1 su ih na svom ledu porazili Winnipeg Jets. 

Blake Wheeler je upisao hat trick za pobjedu Jetsa i to u prvoj trećini. Osim njegova tri gola u prvoj trećini Jetsi su zabili još dva. Preostali strijelci za Winnipeg  (5-3-2) bili su Brendan Lemieux, Andrew Copp, Joel Armia i Mark Scheifele. Vratar Connor Hellebuyck je obranio 31 udarac.

Jedini pogodak na utakmici za  Pittsburgh (7-5-1) postigao je Evgeni Malkin. 

Osim ove utakmice, u NHL-u su sinoć odigrane još dvije, Calgary Flames su sa 2-1 pobijedili Washington Capitalse, a Anaheim Ducks sa 4-3 u produžetku Carolina Hurricanes. 
  
Michael Ferland i Sean Monahan su zabili po gol svaki za Flamese (6-6-0), dok je jedini strijelac za Washington (5-6-1) bio Jakub Vrana.

Anaheim Ducks (6-4-1) su slavili u produžetku, a vratar Ryan Miller je upisao 34 obrane od čega devet u produžetku, dok je jedini pogodak u raspucavanju postigao Corey Perry. 

Ducks u poveli sa 2-0 u prvoj trećini, a strijelci su bili Ondrej Kase i Derek Grant. Nakon toga Carolina zabija tri gola. Pogotke za Carolinu (4-4-2) su postigli Jeff Skinner, Jordan Staal i Faulk.

Izjednačenje za Anaheim donosi Jakob Silfverberg manje od pet minuta prije kraja regularnog dijela utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije