Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAJU LI PRODAVATI?

Bjeličino djelo: Višemilijunske ponude na stolu Osijeka, evo koliko im se nudi i za koga

16.04.2021.
u 08:43

Za Žapera smo odbili ponudu iz Portugala od četiri milijuna eura. Za Ivušića iz Turske dva milijuna eura, za Miereza iz Rusije šest milijuna eura. Odbijamo ponude jer nemamo potrebu prodavati.

Sraz Hajduka i Osijeka (20.30 sati) još je jedna važna stanica za rasplet hrvatskog nogometnog prvenstva. Bit će to možda i ključni susret za Osijekove šampionske ambicije.

Kako će se Osijek suprotstaviti Hajduku?

– Pokušat ćemo našom igrom, kao što uvijek igramo. Nećemo se pretjerano prilagođavati protivniku iako je protivnik moćan, dobar, u odličnoj formi. Stabilizirali su se i rezultatski te igrači s tri pojačanja izgledaju potpuno drukčije – s Fossatijem, Kačaniklićem i Livajom. Puno su opasniji i stabilniji. Imamo to sve u glavi. Vjerujem da ćemo uspjeti biti bolji od njih, iako su oni vrlo dobra momčad. Trebat će nam maksimalna fokusiranost da bismo pobijedili – ističe Nenad Bjelica.

Komentirao je i milijunske ponude koje je Osijek odbio za neke svoje igrače.

– Za Žapera smo odbili ponudu iz Portugala od četiri milijuna eura. Za Ivušića iz Turske dva milijuna eura, za Miereza iz Rusije šest milijuna eura. Odbijamo ponude jer nemamo potrebu prodavati.

Osvrnuo se i na medijski tretman.

– Ovo je momčad koja igra povijesnu sezonu HNL-a. Čitajte novine pa ćete vidjeti što se piše o ovoj sezoni. Ako treba netko pod navodnicima biti pokojnik, neka to budem ja. Izgleda da je sve O. K. kad pobjeđujemo, a kada remiziramo, dobijemo duplericu u novinama, ispada da uvijek Bjelica gubi bodove. Bjelica nije NK Osijek. Osijek je jedna institucija koja postoji jako puno godina i postojat će i nakon Bjelice. Gubi i pobjeđuje NK Osijek. To što se o tim igračima koji ostvaruju povijesne rezultate ne može napisati baš ništa... Po tome cijela javnost misli da ovdje postoji samo Nenad Bjelica. Ispada da samo Nenad Bjelica iskače iz paštete. Meni publicitet ne treba – zaključio je Bjelica.

Hajdukov trener Paolo Tramezzani na svoj je način prokomentirao nadolazeću utakmicu.

– Za mene je Osijek odlična momčad. U prvenstvu rade sjajne stvari ove sezone i po mom mišljenju imaju najboljeg trenera u HNL-u. To je dokazao u više navrata i čestitam mu na tome. Pohvalio bih i svoje igrače na onome što rade u posljednjim utakmicama. Za nas je ovo važna utakmica, kao što su bile i one prije. Znamo da nas čeka težak protivnik koji dolazi u našu kuću kako bi produžio snove o osvajanju prvenstva. Moramo biti vrlo oprezni, a uz to nastojati odigrati našu igru s kvalitetom koju imamo, a koju su igrači pokazali u zadnje vrijeme. Uz to moramo biti bolji u nekim segmentima. Želim da ovu utakmicu budemo opušteni i neopterećeni. Sve utakmice su važne, a kako se prvenstvu bliži kraj, značaj je sve veći – kazao je Hajdukov trener.

Ključne riječi

Komentara 6

TH
theo
08:54 16.04.2021.

eto sad predsjednik osijeka smije opljačkati klub kao mamić svakoga igrača prodati u pola uzeti u svoj džep i prodavati priče kako je on zaslužan....

CO
coky
09:48 16.04.2021.

Nije mi jasno kako bi mogli prodati Miareza, kad ga još nisu niti otkupili ???

RO
roland
10:14 16.04.2021.

Slijedeće tri utakmice su test snage Osijeka. Gostuju kod Hajduka i Rijeke, igraju doma s Dinamom. Suce Krušlina i Vekića su suspendirali, tako da, u tom dijelu, Osijek ne bi treba imati pomoć sudačke organizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije