Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana izbornicom

Više neće pod hrvatsku zastavu? Lijepa Mariana mogla bi zaigrati za nekog u regiji!

Mariana Dražić
Foto: instagram.com/marianadrazic
18.01.2020.
u 12:22

Dražić je u 2019. godini osvojila pet naslova na Futures turnirima i tome dodala još 10 finala u parovima

Mariana Dražić, 25-godišnja tenisačica koja je trenutačno 811. igračica svijeta (589. u parovima), zaprijetila je da ubuduće neće igrati pod hrvatskom zastavom. 

- Nezadovoljna statusom HTS-a i frustrirana ponovnim nepozivanjem za predstojeći Fed kup meč u Tallinnu, Dražić je sve bliže donošenju odluke nastupanja za drugu Fed kup reprezentaciju u regiji - prenose informaciju autori stranice Crotian Tennis te ističu u nastavku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New haircut 💇🏻‍♀️ #theshorterthehairthelongertheystare 🤣 #homesweethome

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

- Za predstojeći Fed kup nemamo Donne Vekić i Petre Martić, pa su pozvane Lea Bošković, Jana Fett, Tena Lukas i Darija Jurak. S obzirom na situaciju, ogorčena majka Dražić je bezuspješno pisala ljudima iz HTS-a smatrajući da je trebalo biti mjesta i za Marianu, pa barem u ulozi prve zamjene - kaže u objavi.

Dražić je u 2019. godini osvojila pet naslova na Futures turnirima i tome dodala još 10 finala u parovima. 

- Bila sam prvakinja Dalmacije i Hrvatske u svim mlađim kategorijama, igrala za sve reprezentacije, no nisam dio FED kup momčadi zbog izbornice Ive Majoli koja ne zna prepoznati talent i popušta pritiscima sa strane.

No sigurna sam da ću se vratiti u reprezentaciju kad ona ode s funkcije, ako ne u singlu, onda sigurno u parovima jer sam i sada u 500 najboljih na WTA - izjavila je Dražić 2018. godine za 24sata, ali do promjene svejedno nije došlo.

Dražić je inače kćer bivšeg hrvatskoga reprezentativca i igrača Hajduka Darka Dražića, a 2019. godinu je zaključila trijumfom na ITF turniru u Tunisu u parovima.

Hrvatska je unatrag nekoliko godina ostala bez još dvije tenisačice, bez Ajle Tomljanović koja se odlučila za Australiju, odnosno bez Bernarde Pere koja je uzela američko državljanstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why report such nice photooo😭

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

Komentara 9

AS
aspiranto1950
14:07 18.01.2020.

811. sa 25 godina. Pred njom je blistava karijera.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:58 18.01.2020.

Po rezultatima izgleda ne, ali po ljepoti svakako može za Hrvatsku.

CO
coolman
13:19 18.01.2020.

811 na rang listi! Koji gubitak za HR tenis ! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije