Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Višća hat-trickom osigurao drugu pobjedu Prosinečkog na klupi BiH

BiH
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.06.2018.
u 16:32

Bila je ovo šesta utakmica Žutog na klupi Zmajeva te ujedno i njegova druga pobjeda. Dosad je uz te dvije pobjede, skupio i tri remija uz jedan poraz

Nakon što su remizirali s Crnom Gorom prije tri dana, izabranici Roberta Prosinečkog uspješno su prošli gostovanje u Južnoj Koreji. Zmajevi su pobijedili domaćina s 3:1, piše Goal.

Bila je to utakmica u kojoj su više pokazali gosti, a inicijativa im se isplatila u 30. minuti kada je Višća zakucao loptu nakon ubačaja Ćivića. Međutim, odmah minutu kasnije Lee Yae Sung zabija i Južna Koreja izjednačuje.

Takav rezultat je stajao na semaforu sve do kraja prvog poluvremena kada u 45. minuti ponovno pogađa Višća ovog puta na asistenciju Harisa Duljevića. Zmajevi su pobjedu potvrdili u 79. minuti kada Edin Višća postiže svoj treći gol na utakmici i postavlja na kraju konačan rezultat 3:1.

Bila je ovo šesta utakmica Žutog na klupi Zmajeva te ujedno i njegova druga pobjeda. Dosad je uz te dvije pobjede, skupio i tri remija uz jedan poraz, onaj od Meksika (1:0).

Komentara 2

HA
hazo
18:00 01.06.2018.

Bravo Žuti !

NM
nemirno more
20:00 01.06.2018.

samo naprijed žuti...iskrene čestitke...kad ode mafija iz hns-a izbornicka pozicija je tvoja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije