Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA - SESVETE 3:0

Vinkovčani izborili najuvjerljiviju pobjedu

03.05.2009.
u 19:04

I najveći zagovornici Lige 16 imali su prilike na utakmici Cibalije i Croatie, vidjeti kako će se i na koji način odvijati veći broj utakmica nove lige ukoliko ona zaživi iduće godine. Bila je to utakmica koja je više ličila na prijateljski ogled dvije momčadi nego na utakmicu prvenstva koja odlučuje o opstanku kako je najavio trener Cibalije Stanko Mršić.

- Poslije ove pobjede Cibalia će i preostala četiri kola igrati na rezultat. Dat ću prigodu i nekim mlađim igračima, koji dosad nisu mnogo igrali, rekao je trener Mršić.

Utakmica je prošla bez želje, agresivnosti i borbenosti tako da su i malobrojni gledatelji u više navrata svoje nezadovoljstvo glasno iskazivali zvižducima. Unatoč svemu tome i sa svega pola snage Vinkovčani su jučer ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u ovom prvenstvu što dovoljno govori o igri koju su pružili gosti iz Sesveta a koje je jučer po prvi put vodio novi trener Milan Đuričić.

O ritmu i žestini utakmice govori i podatak da vrlo dorbi sudac Vladi Svilokos nije dodijelio niti jednu opomenu. U odmoru između dva poluvremena, na koji je Cibalija otišla sa minimalnim vodstvom, Mršić je svojim igračima očigledno imao mnogo toga reći tako da su u drugom dijelu imali ipak više prilika i opasnih situacija za pogodak.

- Naša je momčad tu gdje je i svjesni smo svih nedostataka. Radit ćemo i dalje da ih uklonimo što prije, jer se i dalje ne predajemo, a i kako bi moguće kvalifikacije dočejkali spremne - rekao je trener Croatije Đuričić.

Svjestan da u Vinkovcima nemaju što tražiti, posebno poslije vodstva domaće momčadi, trener gostiju Đuričić već u 62 minuti izvršio je sve tri zamjene i iz igre izveo jedinog opasnog napadača Vojnovića. Ubrzo je i Mršić iz igre izveo Malčića i Pavličića tako da je nastavak igre prošao u laganom nadigravanju na sredini terena. Poslije utakmice za brzi zaborav jedino bitno su tri boda Cibalije koja je sa ovom pobjedom najvjerojatnije riješila pitanje ostankao.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije