Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA

Vinkovčani bez gola 553 minute

04.11.2008.
u 16:09

Nedjeljni uvjerljiv poraz Cibalije u slavonskom derbiju od Osijeka upalio je sve moguće lampice upozorenja u Vinkovcima, s obzirom na to da se momčad opasno približila dnu ljestvice. Dodatno zabrinjava što je to već peti uzastopni poraz Cibalije, ali i to što Vinkovčani u prvenstvu pogodak nisu postigli već 553 minute.

Ljubitelje nogometa također zabrinjava loša igra njihovih miljenika i činjenica da tijekom utakmice pojedini igrači jednostavno kao da nestanu. Igračima Cibalije ni raspored prvenstva nije saveznik s obzirom na to da u nedjelju gostuju u Šibeniku, a potom u Vinkovce dolazi Dinamo.

- Spojilo nam se sve pomalo a nemamo ni sreće, jer igrači i kad dođu u šansu za gol, promašuju i ono što je gotovo nemoguće promašiti. Slab završni udarac najviše me i zabrinjava - kaže Srećko Lušić, trener Cibalije.

Podsjetio je i na to da su od pet poraza, tri zabilježena na teškim gostovanjima a da su propusti samo domaći porazi od Zagreba i Osijeka. Komentirajući novinarski upit prijeti li mu otkaz, Lušić je rekao da ne razmišlja o tome i da ne vodi klupsku politiku.

- Moje je da radim najbolje što znam. Treba znati da je momčad Cibalije mlada, da u prvom sastavu igraju tri juniora i da imamo problema s ozlijeđenim igračima. Kad se govori o otkazima trenerima, treba vidjeti i kakav sastav imamo na raspolaganju, kakva je moć igrača te treba sagledati sve čimbenike - zaključio je trener Lušić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije