Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvanje

Vindija s Gavrilovićem otvara borbu za naslov

'sport, 15.09.2009., varazdin, hrvacki klub vindija varazdin Photo: Marko Jurinec/VLM'
'Marko Jurinec/VLM'
02.10.2009.
u 13:40

Novi sustav natjecanja od klubova traži da odlično pripreme borce jer nije lako održavati formu tijekom dva mjeseca.

Hrvači varaždinskog kluba Vindije u subotu započinju s obranom naslova prvaka Hrvatske. U 18 sati u dvorani Graberju dočekuju petrinjski klub Gavrilović.

– Liga je dobila na kvaliteti, tako da će svi ljubitelji hrvanja moći uživati u vrhunskim borbama – rekao je trener Vindije, Pero Panić.

Odluka o prvaku past će nakon šest kola mini lige. Osim Vindije i Gavrilovića, priliku traže Lika i Sesvete.

– Pobjeda u ligi donosi jedan bod, a bude li jednak broj bodova, održat će se majstorica na neutralnom terenu – kaže trener Pero Panić.

Varaždinci su u posljednje četiri godine tri puta podignuli pehar prvaka.

– Novi način natjecanja od klubova traži da odlično pripreme borce. Nije lako držati formu dva mjeseca. Važan je i veći izbor hrvača po kategorijama jer, ako se tko ozlijedi, neće biti previše vremena za oporavak.

Ulazak se posjetiteljima neće naplaćivati.

– Naši rezultati tijekom sezone najbolja su pozivnica Varaždincima da dođu u što većem broju – pozvao je navijače trener Panić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije