Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Villarreal i Barcelona odigrali ludu utakmicu s osam golova

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
Autori: Drago Hudika, Hina
02.04.2019.
u 23:57

Atletico je slavio kod kuće protiv Girone s 2:0, pa "colchonerosi" opet imaju pet boodova više od trećeplasiranoga gradskog suparnika Reala

Nogometaši Villarreala i Barcelone odigrali sa sjajnu utakmicu na La Cerámici, a 19.515 gledatelja vidjelo je čak osam pogodaka. U 30. kolu španjolske lige Villarreal i Barcelona igrali su 4:4 (1:2).

Barca je povela s 2:0 golovima Coutinha (12.) i Malcoma (16.), a prednost gostiju smanjio je Chukwueze (23.). Golijada se nastavila i u drugo poluvremenu, gdje je domaćin potpuno preokrenuo susret i poveo s 4:2 (Ekambi 50., Iborra 62. i Bacca 80.).

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad? 

Vodeća momčad španjolske lige u završnici je ipak uspjela doći do boda. Nakon što su domaćini ostali s igračem manje, González je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton,

Barca je zabila dva gola. U 90. minuti je Messi zabio iz slobodnjaka, a u trećoj minuti sudačke nadoknade  Suárez je pogodio za 4:4.

Ivan Rakitić je za Barcelonu u igru ušao u 73. minuti.

Atletico je slavio kod kuće protiv Girone s 2:0, pa "colchonerosi" opet imaju pet boodova više od trećeplasiranoga gradskog suparnika Reala. 

Atletico je do pobjede došao s teškom mukom jer je poveo Diega Godina tek u 76. minuti, a pobjedu je potvrdio Griezmann u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Nikola Kalinić je ostao na klupi domaćina. 

U drugoj utakmici Espanyol i Getafe su odigrali 1:1, pa je Getafe i dalje na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Iglesias je u 56. minuti doveo domaćine u vodstvo, a za Getafe je izjednačio Rodriguez (72). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije