Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči SP-a u Rusiji

Viktorija stala na kraj huliganima: Kraj nje se svi osjećaju sigurnije

Viktorija Lopirjova
Foto: Instagram
24.10.2017.
u 12:06

Ruska seks-bomba ubrzo će opet zasjati, bit će voditeljica ždrijeba skupina za SP koji će se u Moskvi održati 1. prosinca

Takva loša reklama zadnje je što Rusima treba uoči Mundijala pa se ambasadorica SP-a Viktorija Lopirjova trudi svaki dan popraviti sliku svoje domovine.

– Želimo da ljudi vide prijateljsko, nasmijano lice Rusije. To nam je vrlo važno – ponavlja bivša miss Rusije tvrdeći kako će navijači na SP-u biti sigurni.

Viktorija Lopirjova
1/17

– Divljanje iz Francuske neće se ponoviti. Navijači iz drugih zemalja bit će dobrodošli i nemaju razloga strahovati za svoju sigurnost i očekivati nasilje tijekom SP-a. Ne dvojim da će biti oduševljeni gostoprimstvom u Rusiji – poručila je Viktorija koja svoj posao na promociji SP-a, sudeći prema potražnji za ulaznicama, radi odlično.

Viktorija će ubrzo opet zasjati, bit će voditeljica ždrijeba skupina za SP koji će se u Moskvi održati 1. prosinca. Zbog obveza oko Mundijala, međutim, pati osobni život ruske seks-bombe. Viktorija je odgodila vjenčanje za Nikolaja Baškova, nekoć tenora Boljšoj teatra, a danas jednu od najvećih ruskih pop-zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

LS
Lepi.S
09:57 25.10.2017.

I tata bi sine :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije