Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači razočarani

Vijest o Slavenu Biliću rastužila je mnoge...

Bilić
Foto: Youtube Screenshot
1/5
23.06.2016.
u 20:28

Iako se Bilić sjajno snašao u komentatorskim vodama, zbog obveza u West Hamu više neće moći surađivati s ITV-jem.

Slaven Bilić oduševio je mnoge u ulozi stručnog komentatora na ITV-u tijekom Europskog prvenstva. Britanci ga hvale da je u svojim analizama donio strast i stručnost, a posebno ih je zabavio kad je proslavio pogodak Dimitrija Payeta, francuskog reprezentativca kojeg trenira u West Hamu, skakanjem na stol u studiju.

Upravo zbog svega navedenog Guardian ga je proglasio najboljim komentatorom na Euru dodijelivši mu ocjenu 9/10. Iza Bilića tako su zaostali Gary Lineker (8.5/10), Alan Shearer (7.5/10), Thierry Henry (6.5/10) te najveće razočarenje za gledatelje, napadač Peter Crouch (3/10) za kojeg kažu da nikad nisu vidjeli nekog dosadnijeg na TV-u.

No, iako se Bilić sjajno snašao u komentatorskim vodama, zbog obveza u West Hamu više neće moći surađivati s ITV-jem. Ta vijest silno je razočarala mnoge obožavatelje koji su uživali u njegovim nastupima.

– Shrvan sam, čovjek je bio sjajan sukomentator. Euro više neće biti isti – komentirao je jedan navijač na Twitteru dok je drugi dodao:

– Jedan od najboljih stručnih sukomentatora kojeg sam vidio posljednjih godina.

 

Komentara 17

NA
nano0705
23:12 23.06.2016.

Ko da je umro takav je naslov! A bože me sacuvaj..

PA
Pape5
20:45 23.06.2016.

Biliću, care!

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
00:04 24.06.2016.

Koji trolerski natpis. Pa dobro jel vi vidite što ste napisali??? "vijest o Slavenu Biliću rastužila je mnoge" ????!?!? Kao da je čovjek obolio od raka, pregazio ga auto, potres srušio kuću, poplava udavila psa... A kad ono, čovjek samo mora na posao. Kakva "vijest". Sramite se clickbajterskih naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije