Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVAO U BEOGRADU

Vidu dočekali zvižduci: Pohvalio Partizan, a osvrnuo se i na ambijent

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.08.2018.
u 23:16

- Imam dosta iskustva, nije bilo incidenata, niti uzvika i povika. Čestitam navijačima i klubu - rekao je Vida.

Partizan i Bešiktaš su u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige u Beogradu odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 14. minuti preko Gomesa, no gosti su izjednačili minutu kasnije preko Arslana.

Za Bešiktaš je 90 minuta odradio hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, koji je dočekan zvižducima.

- Rano su dali gol, šokirali su nas, ali brzo smo se vratili. Čekamo novu utakmicu i vidjet ćemo što će biti, nadamo se pobjedi - rekao je Vida, koji je prije dana u Beogradu gostovao kao igrač kijevskog Dinama.

- Partizan je sada bolji nego prošli put kada smo igrali pred praznim tribinama. Lijepo igraju, imaju dobrog napadača i sada je bilo teško, ali mislim da prolazimo dalje. Ambijent me nije previše dirnuo, imam dosta iskustva, nije bilo incidenata, niti uzvika i povika. Čestitam navijačima i klubu - zaključio je Vida.

Inače, nakon izjednačujućeg gola Bešiktaša jedan navijač Partizana srušio se na tribini. Na tartan stazi su ga liječnici odmah reanimirali, a nakon desetak minuta je prevezen u bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.

>> Pogledajte i najavu nove emisije Večernji pressing by Igor Štimac

Komentara 14

DI
Direkt
23:23 23.08.2018.

Novinar piše ,,Vidu dočekali zvižduci,,a Vida ,,da nije bilo incidenta,uzvika i povika,, zbilja imamo užasne novinare.

Avatar nekineki
nekineki
07:10 24.08.2018.

novinari karikature, i to moralne, intelektualne, profesionalne....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:26 23.08.2018.

Inače kako pišu srpski mediji stječe se dojam da nije bilo tog nesretnog slučaja di se srušio jedan navijač grobara " partizan bi glatko pobedio " 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije