Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters

VIDEO Zločesti dečko se ispričao za incident u Šangaju

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.10.2017.
u 17:07

Nick Kyrgios ponovno je u žarište zanimanja nakon još jednog incidenta i predaje dvoboja 1. kola turnira Masters serije u Šangaju

Australac Nick Kyrgios, jedan od najtalentiranijih tenisača nove generacije, ponovno je dospio u žarište zanimanja nakon još jednog incidenta i predaje dvoboja 1. kola turnira Masters serije u Šangaju, nakon izgubljenog prvog seta protiv Amerikanca Stevea Johnsona.

Naime, Kyrgios je bez nekog očitog razloga odlučio predati meč, u kojem je vodio 3:0 u 'tie-breaku', a kod 5:5 imao otvoren smeč za set-loptu, međutim gađao je prema Johnsonu koji se odlično snašao i na kraju osvojio poen, a kasnije asom i set. Tu je Kyrgios odlučio odustati od borbe i odjurio je s terena ispračen zvižducima. Kasnije je na svom twitter profilu naveo razlog za predaju.

"Želim se ispričati fanovima u Šangaju i gledateljima širom svijeta. Posljednja 24 sata sam se borio sa želučanim tegobama i pokušao sam se pripremiti za meč, ali sam se mučio što je bilo vidljivo od početka meča. I rame me počelo mučiti tijekom treninga prije meča, što mi također nije pomoglo, a nakon gubitka prvog seta nisam se osjećao dovoljno snažnim za nastavak, jer nisam ništa jeo 24 sata", napisao je u svojoj isprici Kyrgios te poručio da će se pokušati oporaviti do nastupa u igri parova.

Steve Johnson bi mogao biti suparnik Marinu Čiliću u 3. kolu pobijedi li u srijedu domaćeg predstavnika Dija Wua. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije