Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

VIDEO Zbog Modrića svi se smijali Srbinu! Nakon toga pokazao svoju ljudsku veličinu

Luka Jović i Luka Modrić
Foto: Juan Medina/REUTERS/PIXSELL
1/4
23.12.2019.
u 16:56

Lijep je to potez našeg kapetana koji je ovime pokazao da je uvijek uz svoje suigrače, a posebno to treba Joviću kojem baš i ne ide najbolje u kraljevskom klubu

Nogometaši Real Madrida propustili su priliku izjednačiti se s Barcelonom na vrhu ljestvice. Kraljevski klub je na Santiago Bernabeuu u susretu 18. kola Primere odigrao 0:0 protiv Athletic Bilbaoa.

Bila je to skromna predstava u kojoj je domaćin imao svoje prilike, ali nije uspio svladati Unaia Simona. Najbliže golu Real je bio u 59. minuti kada je Nacho uzdrmao vratnicu. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Španjolski AS objavio je video s treninga uoči tog susreta, a na njemu igrači Real Madrida igra popularnu 'zrendu'. 

Igrači su stali u krug i dodavali se, a do lopte su pokušali doći Kolumbijac James Rodriguez i Srbin Luka Jović.

Modrić je jednim potezom 'prevario' svog imenjaka Jovića te mu loptu progurao kroz noge što su njihovi suigrači popratili uzdasima i smijanjem. 

Na kraju je dvojac Rodriguez-Jović ipak uspio doći do lopte, a nakon toga je Modrić sjajno reagirao te se ispričao i zagrlio srpskog igrača.

Lijep je to potez našeg kapetana koji je ovime pokazao da je uvijek uz svoje suigrače, a posebno to treba Joviću kojem baš i ne ide najbolje u kraljevskom klubu. 

>>> Pogledajte kako izgleda velebni kamp reprezentacije za EURO 

Komentara 16

TV
tvrdapixa
18:49 23.12.2019.

Ne znam zakaj, al nakon ovakvih članaka moram hitno na wc...

DO
domxerex
17:07 23.12.2019.

Evo opet doze vijesti iz otadžbine ali ovaj puta na način da šire mržnju. Poslije par dana (ako ne i danas) će isti autor ali u drugom članku pisati kako su svi hrvati u...še (ona kvislinška formacija u NDH) žedni srpske krvi. Užas! Molimo vas, mani te nas vijesti iz vaših krajeva. Suzdržite se ili pišite za večernje novosti.

MC
mcquen
09:02 24.12.2019.

Samo malo skromna predstava i jedna precka Nacha, Real je imao jos dvije precke i barem tucet zicera jednostavno nista nije uslo, o cemu ovaj lupeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije