Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

VIDEO Zadar i Split bore se za titulu pred navijačima: Pogledajte tu atmosferu!

Dražen Brajdić
05.06.2021.
u 20:00

- Vratili smo seriju u Zadar i to je to. Osim toga nismo napravili ništa jer, ako ne pobijedimo u toj petoj utakmici, nitko se neće sjećati lijepog povratka s 0-2 na 2-2.

Zadar i Split igraju odlučujuću petu utakmicu finala Prvenstva Hrvatske u dvorani Krešimira Ćosića, gdje svjedočimo scenama kakve nismo imali prilike vidjeti jedno jako dugo vrijeme.

Naime, navijači su pušteni na tribinu i to ide u prilog domaćinu Zadru, koji će nošen pjesmom vjernih pristaša svakako pružiti više no što bi inače. Ali, Splićane će također ponijeti ta pjesma, naboj i atmosfera, ugodnija nego kad se igra u otužnom ozračju s praznim tribinama.

Riječ je o tisuću ljudi, koliko je dozvoljeno od strane lokalnog Stožera civilne zaštite, no čini se kao da ih je puno više, obzirom na pjesmu koja odjekuje.

– Cijela sezona stat će u ovih 40 minuta, a mi imamo priliku osvojiti naslov na našem terenu. Gledajući pokazano u cijeloj sezoni, ovo je i najpoštenije da se prvak odlučuje u petoj. Za nas tu nema previše mudrovanja. Moramo biti momčad od prve do posljednje minute, dati sve od sebe i poštovati sve detalje koje u dvije splitske utakmice nismo. Kako volim kazati, trebamo napraviti sve da se nakon utakmice, svaki od nas, može pogledati u ogledalo i reći da je dao sve od sebe - komentirao je trener Zadra Veljko Mršić, a svoje je rekao i trener Splita Milan Karakaš:

- Vratili smo seriju u Zadar i to je to. Osim toga nismo napravili ništa jer, ako ne pobijedimo u toj petoj utakmici, nitko se neće sjećati lijepog povratka s 0-2 na 2-2, nego će se pamtiti samo da je Zadar bio prvak 2021.

Za otprilike dva sata znat ćemo tko je novi prvak u košarci!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:13 05.06.2021.

'Ajmo, Zadre, možeš ti to! :) Kako je, ono, bilo - Igraj, Zadre, m o l i m te! :D

DU
Deleted user
21:16 05.06.2021.

Ajme Babic !!!!!Definitivno je Splitu izgubija utakmicu !Posaljite ga nazad u Tursku !

DU
Deleted user
20:07 05.06.2021.

Neka pobijedi bolji. Blagdan hrvatske košarke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije