Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

VIDEO Vujović: Tražim stan blizu trešnjevačke tržnice, tamo imam nekoliko svojih kumica

Veselin Vujović
Foto: Vecernji.hr
1/2
25.09.2019.
u 18:50

Trener PPD Zagreba je osim Zagreba pričao o svojim igračkim danima, Barceloni, ljetovanju u Crnoj Gori, te gdje se voli odmarati, a za kraj je ispričao i vic o Crnogorcima

Nije tajna da je Veselin Vujović, novi trener rukometaša PPD Zagreba, u prvom, pa i drugom mandatu došao na poziv Zorana Gobca. Novi trener plinara gostovao je na Večernji TV-u.

 - Gobac i ja smo prijatelji još tamo od kraja osamdesetih. Čak je postojala nekakva mogućnost da dođe u Zagreb i kao igrač, ali sam završio u Barceloni. Ono što je posebno zanimljivo da kad nisam trener Zagreba onda sam se s Gobcem čuo svaki dan. Pričali smo o raznim temama, najviše vezanim uz rukomet. Kada sam prvi put došao u Zagreb kao trener Gobac je jednostavno “nestao”. Više se nismo čuli svaki dan. Valjda je rukometne teme komentirao s nekim drugim. Nadam se da ćemo se sada malo više družiti - rekao je Vujović.

U Zagrebu se osjećate kao kod kuće?

 - Istina. Sretan sam. I u ovih nekoliko dana koliko sam tu ljudi mi prilaze na ulici, pozdravljaju. Emotivno sam vezan za Zagreb, a  još samo da nađem neki stan blizu trešnjevačke tržnice. Volim tamo odlaziti. odlazio sam i dok sam prvi put bio trener Zagreba. Volim kupovati voće i povrće  već sam se sprijateljio s nekoliko, kako ih Vi ono zovete, kumicama - kazao je trener PPD Zagreba.

Veselin Vujović je osim Zagreba pričao o svojim igračkim danima, Barceloni, ljetovanju u Crnoj Gori, te gdje se voli odmarati, a za kraj je ispričao i vic o Crnogorcima.

Cijeli razgovor s trenerom PPD Zagreba na Večernji TV-u pogledajte u videu.

Komentara 5

MI
MioNesalomivi
22:04 25.09.2019.

Naravno, novinar ga nije pitao zasto je jos prosle godine javno podrzao desnicarsko-zlocinacku politiku Seseljevog politickog sina Aleksandra Vucica.

DV
dvojnica
22:23 25.09.2019.

J...te onaj koji te diveo.

CR
crodux
21:12 25.09.2019.

joj sad ćete nas trovat s tim antipatičnim likom, da je išta valjo nebi dosao u ZG!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije