Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI NE STAJU

VIDEO Unatoč potresima i koroni u Osijeku niče luksuz nezapamćen u Hrvatskoj

Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/34
04.01.2021.
u 14:38

Prva dva reda tribina bit će luksuzna mjesta s posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad zadnjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledatelji imati gastroponudu

Unatoč potresima, pandemiji i hladnoći, Pampas se nastavlja graditi prema planu. Na obali Drave nazire se okosnica najmodernijega nogometnog zdanja u Hrvatskoj.  

Osječka nogometna arena s 12.900 potpuno natkrivenih mjesta, koji će se u perspektivi moći proširiti na 15.000, po mnogo čemu bit će posebna u Hrvatskoj. Ulazit će se na razinu terena, a navijači će nogometašima puhati za vrat jer prvi redovi tribina bit će udaljeni samo 5-6 metara od igrališta.

Pritom, prva dva reda tribina bit će luksuzna mjesta s posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad zadnjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledatelji imati gastroponudu, a istovremeno će moći neometano pratiti utakmicu.

Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
1/35

Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja.

Ključne riječi

Komentara 52

SA
SamoIstina
14:58 04.01.2021.

Kao navijač Hajduka, radujem se i želim da cvijeta naš Pampas i svi drugi gdje hrvatska djeca trče za loptom i sanjaju postati Modrići, Perišići, Rebići, Čarliji, Vide, Lovreni, neka mi ne zamjere ostali izostavljeni naši junaci i vitezovi, radilice ili senatori! Srce mi je puno, bravo Osijek, život ide i mora ići, mi ćemo nevolji prkositi ..

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:57 04.01.2021.

grad Zagreb nemre sagradit stadion za 35000 gledatelja?!sramota!

AN
Anemija
15:02 04.01.2021.

Grad Zagreb bi mogao napraviti novi stadion, ali Bandiću je za Dinamo stalo kao do lanjskog snijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije