Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBITAČAN DUO

VIDEO UEFA se naklonila genijalnoj akciji Petkovića i Oršića: Dinamov dvojac oduševio Europu

UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
17.09.2022.
u 09:19

Najbolji igrači Dinama na sjajan način su prevarili obranu rossonera nakon čega je pao pogodak.

Zagrebački Dinamo poražen je na San Siru od Milana u sklopu drugog kola Lige prvaka, ali Bruno Petković i Mislav Oršić kreatori su najboljeg poteza utakmice. 

Oršić je poslije fantastične akcije u 56. minuti smanjio za Dinamo na 2:1, Petković se vrhunski zagradio i čudesnim potezom izbacio obranu Milana te asistirao vatrenom koji preciznim udarcem matira Maignana.

Službena stranica UEFA-e odala je priznanje dvojcu plavih, pogodak je nominiran za najbolji drugog kola, objavljen je video uz zanimljiv opis. 

Hrvatski prvak u idućem kolu opet gostuje, idu na noge Salzburgu 5. listopada, utakmica počinje u 18.45 sati. 

Standings provided by SofaScore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Komentara 10

Avatar The new statesman
The new statesman
10:11 17.09.2022.

Prekrasna akcija i prekrasan gol

DA
danijelrukavina4
10:52 17.09.2022.

To je bilo nakon 2:0. Tek nakon 2:0 su se "oslobodili" i počeli igrati nogomet. Do tada su "igrali šah". Igraš, a stalno misliš da slučajno ne pogriješiš. Ja sam imao taj dojam. Nadam se da će u Salzburgu im trener reći da igraju nogomet. Da uopće ne razmišljaju o pogreškama i "što ako pogriješim". Igrajte 90 minuta SVI ZA JEDNOGA, JEDAN ZA SVE. Igrajte slobodno, pa kako bude. Što ne bi pobijedili Salzburg ? Ko da je Salzburg nešto.

ST
stefj
11:09 17.09.2022.

Stvarno lijepa akcija, Petković okružen četvoricom, a i Oršić je dobro našao rupu da pošalje loptu u gol... S druge strane Milanove akcije su bile dobre, ali su golovi rezultat grešaka obrane, konkretno Ristovskog, gdje su Milanovi igrači ostajali sami... Šteta što Čačić nije uspio smisliti nešto više, neki detalj koji bi Dinamu donio neko iznenađenje. Ovako je Milan pročitao igru Dinama, postavio svoju kontra toga i zasluženo pobijedio. Čuvali su Petkovića, Oršića i Ivanušeca, napadali preko svoje lijeve strane i to je dovoljno za 3 gola. S druge strane, obrana je bila usredotočena na Dinamovu lijevu stranu, jer su Ristovski i Moharami sigurno manja opasnost... Možda je tu Čačić mogao donekle iznenaditi sa Špikićem umjesto Moharamija. Samo možda... No, to bi mogao biti pokazatelj za slijedeću utakmicu, i Chelsea i Milan su uglavnom branili svoju desnu stranu, tako da je na lijevoj strani bilo više prostora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije