Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

VIDEO Tužna situacija: Pogledajte razlog zbog kojeg nije htio razmijeniti dres

Screenshot
18.12.2020.
u 09:28

Rijetko što novo možemo vidjeti u nogometu. Već je toliko viralnih klipova kolalo nogometnom zajednicom da je uistinu rijetkost vidjeti nešto novo

Rijetko što novo možemo vidjeti u nogometu. Već je toliko viralnih klipova kolalo nogometnom zajednicom da je uistinu rijetkost vidjeti nešto novo.

Čini nam se da se to dogodilo jučer u utakmici šestaestine finala turskog Kupa u kojoj su igrali drugoligaš Eskisehirspor te prvoligaš Rizespor, kojeg vodi bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas i u kojem igraju sadašnji hrvatski reprezentativac Dario Melnjak i donedavni branič Dinama Emir Dilaver.

Nakon utakmice u kojoj je Rizespor lagano slavio 3:0 igrač pobjedničke momčadi, Paragvajac Braian Samudio htio je razmijeniti dres s veznjakom Eshisehirspora, Bugrom Cagliyanom. No, ovaj je odbio razmjenu objasnivši da klub nema novaca za praviti nove dresove. 

Tužno je bilo vidjeti ovakvu situaciju u javnosti, ali probudi nas i podsjeti da nije sav nogomet milijunski biznis kako vidimo među onim najjačima i najboljima koje najčešće i gledamo.

Samudio se ispočetka bunio, a cijelu situaciju možete pogledati u videu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar miki67
miki67
15:48 19.12.2020.

Da tako je na žalost, ali niste napisali, da kad je za to saznao tehnički direktor njegovog kluba, dao je iz svog džepa 250 turskih lira za novi dres, a taj je naknadno poslan Samudii

MO
montello
17:50 18.12.2020.

svašta ima u nogometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije