Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je dio službe

VIDEO Turski navijači okružili policajca i učinili nešto dosad nezapamćeno

Turski navijači
Foto: Screenshot
21.02.2020.
u 08:40

Cakinu je trebalo nekoliko trenutaka da povjeruje u to što se oko njega događa,

Subotnji trećeligaški meč dvaju turskih klubova Afyonspora i 1922 Konyaspora ostat će upamćen po scenama kakve dosad nismo imali prigodu zabilježiti.

Naime, navijači domaće momčadi na poluvremenu su inscenirali žestoku međusobnu tučnjavu kako bi natjerali policajce da dođu na intervenciju, a sve s ciljem kako bi okružili jednog od njih, Engina Cakina. 

I doista, Cakin je u jednom trenutku pohitao među gomilu kako bi smirio situaciju pa je doživio nešto čemu se ni u najluđim snovima nije mogao nadati.

Dečki su mu tijelima zatvorili svaku mogućnost da izmakne, ali samo zato kako bi mu, pazite sad ovo, pjesmom čestitali 36. rođendan i uručili tortu!

Cakinu je trebalo nekoliko trenutaka da povjeruje u to što se oko njega događa, a kasnije je medijima priznao da je ostao iznenađen i do suza ganut.

Turski mediji prenose da je navijače na podvalu potaknuo čovjek zadužen za sigurnost na stadionu, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Komentara 6

Avatar Danco2
Danco2
09:28 21.02.2020.

Nije to ništa naš je dobio petardu u oko

ZD
zdip
12:41 21.02.2020.

šmokljani

SH
Shalan
11:29 21.02.2020.

Da ti je Torca napravila tortu, mater bi te u njoj tražila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije